Ochelari de protecție înot - Roz

Femei Bărbați
În stoc
Data expedierii: marţi 6.12.
36.99 Lei

Ochelarii de înot asigură etanșeitate ridicată datorită garniturii de silicon. Pachetul de față conține suportul pentru nas detașabil. Ochelarii au un sistem anti-aburire. Se livrează ambalați într-o cutie transparentă, de plastic. Se recomandă ca interiorul lentilelor să nu fie șters sau lustruit. După fiecare folosire se clătesc cu apă curată și rece și se lasă să se usuce într-un loc întunecat. Evitați contactul direct cu razele solare.

Ramele sunt confecționate în mod preonderent dintr-un plastic foarte rezistent. Ochelarii de înot sunt esențiali pentru protejarea ochilor sub apă și nu se aburesc, pentru o vizibilitate perfectă. Este foarte important ca ochelarii de înot să se potrivească perfect cu forma feței tale și sa sigileze perfect. Sigiliul este realizat în mare parte din silicon, un material rezistent și hipoalergenic.. În funcție de tipul de lentilă, aceștia se clasifică astfel:
  • Ochelari de înot cu lentile oglindă - reduc luminozitatea și reflexiile,sunt perfecți pentru înotul în piscine și bazine exterioare (nivel ridicat de protecție UV)
  • Ochelari de înot cu lentile întunecate/ fumurii - reduc luminozitatea, perfecți pentru înotul la exterior, în zile însorite
  • Ochelari de înot cu lentile deschise la culoare - cresc luminozitatea, eficienți pentru înotul în piscine interioare Pentru a lua o decizie bună în ceea ce privește potrivită a ochelarilor, este necesar să apeși ușor ochelarii pe orbite, pentru a crea un vid între aceștia și fața ta, astfel încât să se fixeze chiar și fără curea. Dacă aceștia rămân fixați, înseamnă că sunt perfecți pentru tine.