Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

attributesPrimary

1 buc. joi 20.12.

blank
Preț per bucată
54.00 Lei
54.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 149 Lei

12 Lei Gratuit
Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml - soluție de curățare
Nr. voturi 125

Notă: Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.
 

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Proprietăți

Valabilitate: min 16 luni
Lubrifiere cu hialuronat de sodiu: Nu
Solution type: Peroxide
În ambalaj: 360 ml
Producător: Alcon

Soluție Gelone 360 ml

O alternativă inteligentă!

Soluție multifuncțională cu Acid Hialuronic. Pachetul include și un lenscase antibacterian, cu ioni de argint, care previne apariția bacteriilor.

Preț: 32.00 Lei
Economisești: 22.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Cat timp ajunge acesta solutie daca este folosita in fiecare zi?

 • Maia Alexandra

  Mai aveti in oferta si alta solutie pe baza de peroxid de hidrogen?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Soluția Ao Sept Plus HydraGlyde este singura soluție pe bază de peroxid de hidrogel disponibilă în magazinul nostru. Echipa xlentile.ro

 • Marius Bugar

  Aceasta este singura solutie pentru lentile in care am deplina incredere, atorita continutului de peroxid de hidrogen. O recomand.

 • Luminita Valcu

  Varianta de 90 de ml nu mai este pe stoc?

 • bogdan

  pentru ce care folosesc lentile de contact speciale sau dure pot sa foloseca aceasta varianta da sau nu

 • info@xlentile.ro

  Da, această soluție poate folosită și pentru lentilele rigide. Echipa xlentile.ro

 • Florin

  Solutie Ao Sept Plus-simpla, nu se mai fabrica?

 • info@xlentile.ro

  Soluția Ao Sept Plus a fost înlocuită cu varinata mai nouă, Ao Sept HydraGlyde. Echipa xlentile.ro

 • Marius

  Acesta solutie ofera cea mai sigura dezinfectare. Pana acum am folosit doar Ao Sept simplu dar de abia astept sa o incerc si pe aceasta.

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

54.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți