Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

73.00 Lei
98% recomandă
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere Selectează parametrii
Ridicare din punctele de livrare de la 5.99 Lei
Livrare prin curier (Fan Courier sau Sameday) de la 11.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 199.00 Lei
73.00 Lei

Notă: Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Proprietăți - Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

Branduri: Alcon
Tipul soluției: Peroxid
Volum: 360 ml
Valabilitate: min 12 luni
Valabil de la desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

Soluție Laim-Care Peroxide 360 ml

În stoc
  • Soluție de peroxid
  • Dezinfectarea perfectă a lentilelor
  • Casetă specială pentru lentile inclusă
Preț: 64.99 Lei

Comentarii (8)

Aveți întrebări?
Florea Rodica

Buna ziua! Am citit ca aceasta solutie nu trebuie folosita pentru clatirea si curatarea lentilelor in mana. Este suficienta doar clatirea lor in acest dispozitiv pentru a folosi lentila in siguranta? Si dupa perioada de neutralizare le putem aplica direct pe ochi sau mai trebuie clatite cu altceva? Multumesc

Răspuns info@xlentile.ro

Bună Rodica,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde nu se utilizează pentru clătirea și curățarea lentilelor în palmă. Este suficientă doar depozitarea lentilelor în suportul special umplut cu soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde pentru ca lentilele tale să fie curate și dezinfectate. Imediat după procesul de neutralizarea, poți aplica direct lentilele pe ochi, acestea nu necesită clătire.

Zi frumoasă!

Anonymous

Cat timp ajunge acesta solutie daca este folosita in fiecare zi?

Maia Alexandra

Mai aveti in oferta si alta solutie pe baza de peroxid de hidrogen?

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Soluția Ao Sept Plus HydraGlyde este singura soluție pe bază de peroxid de hidrogel disponibilă în magazinul nostru. Echipa xlentile.ro

Marius Bugar

Aceasta este singura solutie pentru lentile in care am deplina incredere, atorita continutului de peroxid de hidrogen. O recomand.

Luminita Valcu

Varianta de 90 de ml nu mai este pe stoc?

bogdan

pentru ce care folosesc lentile de contact speciale sau dure pot sa foloseca aceasta varianta da sau nu

Răspuns info@xlentile.ro

Da, această soluție poate folosită și pentru lentilele rigide. Echipa xlentile.ro

Florin

Solutie Ao Sept Plus-simpla, nu se mai fabrica?

Răspuns info@xlentile.ro

Soluția Ao Sept Plus a fost înlocuită cu varinata mai nouă, Ao Sept HydraGlyde. Echipa xlentile.ro

Marius

Acesta solutie ofera cea mai sigura dezinfectare. Pana acum am folosit doar Ao Sept simplu dar de abia astept sa o incerc si pe aceasta.