Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 ml

129.99 Lei
98% recomandă
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere Selectează parametrii
Ridicare din punctele de livrare de la 5.99 Lei
Fan Courier de la 11.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 199.00 Lei
129.99 Lei

Notă: Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Proprietăți - Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 ml

Branduri: Alcon
Tipul soluției: Peroxid
Volum: 2x360 ml
Valabilitate: min 12 luni
Valabil de la desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu
Dispozitiv medical: Da

Comentarii (4)

Aveți întrebări?
Mihaela

Daca am vreo problema cu o lentile nu o pot da jos si sa o spal puțin cu soluție si sa o pun iar in ochi ? De obicei asa mai fac dar folosesc alta soluție

Răspuns info@xlentile.ro

Bună Mihaela,

Soluția de AO SEPT PLUS HydraGlyde conține peroxid, din acest motiv soluția nu se poate utiliza doar pentru o clătire a lentilelor de contact, pentru a se neutraliza peroxidul din soluție este nevoie de cel putin 6 ore și de suportul special(ce conține un catalizator).

O zi plăcută!

Iulia

Solutia Ao sept poate fi folosita doar cu suportul pentru lentile care este inclus in cutie?

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Soluția Ao Sept Plus HydraGlyde este o soluție pe bază de peroxid de hidrogen și de aceea necesită un suport special, suport care este inclus în cutia cu soluție. Echipa xlentile.ro

Mircea Turcu

Solutia Ao Sept-cea clasica, nu se mai fabrica?

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Soluția Ao Sept a fost înlocuită cu varinata sa mai nouă, AoSept Plus HydraGlyde. Echipa xlentile.ro

Cristina Munteanu

Eu consider ca aceasta solutie ofera cea mai sigura dezinfectare. Daca respecti instructiunile, este cea mai buna.