Garanție banii inapoi

TopVue Air for Astigmatism (3 lentile)

97.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc

Pachet economic: TopVue Air for Astigmatism (6 lentile) - 128 Lei (salvezi 66 Lei )

Data estimată de expediere luni 27.5. Selectează parametrii
Adaugă parametrii pentru celălalt ochi
Adăugați 31.99 Lei 24.99 Lei
Livrare gratuită la acest produs
97.00 Lei

Pachet avantajos

Lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism sunt lentile de contact torice destinate corecției astigmatismului. Sunt confecționate dintr-un material inovativ, silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air for Astigmatism au atât o permeabilitate mare a oxigenului cât și un conținut mare de apă. Design-ul lentilelor TopVue Air for Astigmatism este creat cu ajutorul unei tehnologii progresive care oferă o stabilitate a lentilei pe ochi, în orice situație, pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează lentilele TopVue Air for Astigmatism?

Lentile de contact TopVue Air for Astigmatism dispun de o tehnologie de stabilizare numită SHT PrismBallast, care ajută la poziționarea perfectă a lentilei pe ochi. Designul SHT PrismBallast face partea inferioară lentilei mai groasă folosind gravitația pentru a facilita o potrivire perfectă pe ochi. Tehnologia SHT PrismBallast elimină rotația și mișcarea lentilei pentru că greutatea acesteia este distribuită într-un mod unic. Datorită formei lor speciale și a distribuției greutătii, lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism asigura mișcarea lină a pleoapei pe întreaga suprafață a globului ocular. Procesul natural de clipire ajută, de asemenea, la stabilizarea lentilei. Lentilele sunt ajutate de mișcarea pleoapelor inferioare și superioare pentru a-și păstra poziția stabilă pe ochi.

Confort încă de la prima purtare

Lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism sunt ambalate într-ul blister cu soluție îmbunătățită cu hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este o substanță perfect compatibilă cu mediul natural al ochiului. Datorită hialuronatului de sodiu, lentilele TopVue Air for Astigmatism oferă confort de la prima purtare.

Permeabilitate mare a oxigenului și hidratare suficientă

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși Tehnologia inovatoare a materialului silicon hidrogel permite lentilelor TopVue Air for Astigmatism să transporte, la o rată foarte ridicată, oxigenul atmosferic spre cornee prin canale microscopice . Această capacitate de a transfera oxigen (transmisibili­tatea) este de 100 Dk / t la TopVue Air for Astigmatism. Un alt parametru important al tuturor lentilelor de contact este conținutul lor de apă. TopVue Air for Astigmatism conține 45% apă. Datorită conținutului lor ridicat de apă, lentilele rămân suficient de hidratate pe tot parcursul zilei. Acest conținut ridicat de apă reduce, de asemenea, depozitele proteice de pe suprafața lentilelor și minimizează riscul de infectie.

Proprietăți - TopVue Air for Astigmatism (3 lentile)

Branduri: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 100 Dk/t
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 30 zile
Conținut apă: 45%
Dioptrie Cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Material: Innofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Numele produsului: TopVue Air for Astigmatism
Conține hialuronat de sodiu: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii (13)

Aveți întrebări?
Raluca-Paula Pomohaci

Buna ziua! Pot face trecerea de la lentile cu diametrul de 14.50, la acestea, care au diametrul de 14.20? (Raza de curbura a lentilelor este cea recomandata de medicul oftalmolog)

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua,

Lentiele de contact sunt dispozitive medicale și dacă nu ați mai purtat un anumit brand în trecut, nu este garantată compatibilitatea cu produsul.

În cazul razei de curbură sau al diametrului, acestea pot să difer față de ceea ce a folosit în trecut sau față de parametrii din rețetă, dar să fim în continuare compatibili cu lentilele.

Această compatibilitate se poate observa doar în momentul în care încercăm lentilele.

Pentru menținerea sănătății ochilor dumneavoastră, vă sfătuim să solicitați medicului oftalmolog sau opticianului probarea lentilelor dorite și acordul specialistului pentru purtarea lor.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră,

O zi frumoasă,

Echipa xlentile.ro

tel: tel. 031.229.6264

mail: info@xlentile.ro

Radulescu Alina

Buna ziua, Vreau sa achizitionez lentile de contact torice. Pe reteta scrie : dioptrie -1.25, cilindru -0.5, ax 0 grade. Nu regasesc aceste caracteristici in oferta dumneavoastra. Nu sunt pe stoc sau nu se fabrica? Mentionez ca am mai cautat si pe alte situ-ri si nu regasesc aceste caracteristici. Multumesc.

Răspuns info@xlentile.ro

Bună Alina,

Parametri menționați sunt pentru ochelari. Este necesar să efectuezi o consultație specială pentru lentile de contact, în urma căreia medicul oftalmolog va face și o recomandare în ceea ce privește tipul de lentile cel ți se potrivește.

Lentilele de contact nu se fabrică cu parte cilindrică de -0.50

O zi plăcută!

Luminita Georgiana Mistret

Ce soluție de curățare este recomandat a fi folosita împreună cu aceste lentile? Mulțumesc!

Răspuns info@xlentile.ro

Bună Luminița,

Lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism sunt compatibile cu orice soluție multifuncțională de îngrijire și curățare pentru lentile de contact.

Soluțiile multifuncționale le găsești accesând următorul link: https://www.videt.ro/…contact.html

O zi frumoasă!

Alexandra

Tin sa precizez e prima si singura marca de lentile torice pe care am incercat-o pana acum. Sunt multumita, nu am de gand sa o schimb prea curand, mai ales ca sunt la un pret foarte bun. Le port de aproximativ 5 luni. Dupa achizitionare am fost la medicul oftalmolog pentru control: se aseaza in pozitie dupa 2-3 clipiri si nu se mai rotesc. Primele 2 luni au fost ceva mai dificile (am simtit nevoia picaturilor), pana m-am obisnuit cu ele. Calitatea vederii scade spre sfarsitul lunii, dar acest lucru se intampla din cauza depunerilor care se acumuleaza, dioptriile nu se modifica (explicatia oftalmologului), de aceea veti simti nevoia sa le schimbati la cel mult 30 de zile.

Andrei

Am trecut la ele de la PureVision 2 (Bausch & Lomb). Sunt mult mai fine, mult mai confortabile. Din punctul asta de vedere, vi le recomand! M-am saturat de ochi rosii si disconfortul creat de celelalte. Durata lor de viata, in schimb, este mai scurta. Calitatea vederii ( dioptriile, probabil) scade considerabil dupa aproximativ 15 zile de utilizare... Si in atentia incepatorilor, veti avea de furca cu scosul lor. Pentru cineva cu experienta, asta nu este o problema. Bafta!

Paula

In afara de solutia de intretinere mai este necesar sa cumpar si altceva pentru îngrijirea lentilelor? Port pentru prima data lentile de contact si medicul mi-a spus doar de solutie.

Radu Maris

Imi plac si mie si nu am asteptat dupa ele ca pentru alte lentile torice. Mi-au ajuns in 3 zile.

Ileana

Sunt super aceste lentile. Le-am comandat imediat dupa ce au aparut si sunt foarte multumita de ele. Recomand.

Cornelia U.

La inceput mi s-au parut cam rigide dar daca le folosesc impreuna cu picaturi oftalmice sunt ok.

Corina Creinciuc

Ar fi interesant sa apara si varianta colorata a acestor lentile.

Maria Cosma

Pentru mine sunt foarte bune, raportul calitate-pret este excelent. Inainte foloseam Acuvue Oasys for astig. si pot sa spun ca acestea sunt la fel de bune dar mai avantajoase ca pret pt. ca sunt lentile lunare.

Iuliana

Cei care le-au încercat să ne spună părerea lor

Mona Rosu

Ma bucur ca a aparut si varianta pentru astigmatism a lentilelor Topvue Air.