Livrarea și plata

Livrarea produselor
Produsele se livrează prin curieratul rapid Fan Courier. Livrarea poate fi gratuită, în cadrul diverselor oferte publicate pe site, sau pentru comenzi peste o anumită sumă.

Livrare prin curierat rapid
Xlentile lucrează în parteneriat cu Fan Courier - livrare oriunde pe teritoriul țării.
Tarif livrare Curierat Rapid Fan Courier - 11.99 Lei

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. S.C. Noavidet S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 199 Lei (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mici de 199 Lei (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 11.99 Lei (inclusiv TVA) pentru orice localitate din țară pentru livrarea prin curier, 5.99 Lei (inclusiv TVA) pentru livrarea în punctele de livrare Packeta, respectiv 9.99 lei pentru livrarea în punctele Easybox.

Produsele marcate cu „Livrare Gratuită” beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii, atât prin curier, cât și în punctele de livrare Packeta.

Produsele realizate de producătorul Topvue (topvue air 6 lentile, topvue premium 6 lentile, topvue air for astigmatism 3 si 6 lentile/cutie, topvue air multifocal 3 si 6 lentile/cutie,top­vue daily 30/90/180 lentile/cutie, topvue montly plus, topvue monthly, topvue elite+ 30/90/180 lentile/cutie,top­vue color one day, topvue color 2 lentile/cutie) beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii, atât prin curier, cât și în punctele de livrare Coletăria.ro/ Easybox.

Timpul de livrare


Termenul de livrare este cel comunicat pe pagina produsului. Acesta este valabil de la data la care a fost efectuată confirmarea comenzii și include timpul în care comanda este procesată, produsele ajung în sediul nostru dacă nu sunt în stocul propriu și livrarea către dumneavoastră. Timpul de livrare este estimativ și poate fi influențat de diferiți factori externi companiei Noavidet SRL, cum ar fi curieri, furnizori etc.

Modalitățile de plată

Pentru comenzile efectuate online

  • Ramburs
  • Plata online (în curs de implementare)

Pentru comenzile efectuate sau ridicate din Showroom

  • Numerar
  • Plata cu cardul (POS)

Toate plățile vor fi executate într-un mod sigur și securizat. Datele transmise vor fi folosite doar pentru a stabili plata și nu vor fi comunicate către terți.

Comentarii (14)

Aveți întrebări?
info@xlentile.ro

Bună Elena, Mai jos găsești politica de retur pentru e-shopul nostru: 12. Dreptul de returnare a produselor Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul (S.C. Noavidet S.R.L.) că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în termen de 14 zile de la comunicarea deciziei de renunțare a produsului cumpărat împreună cu accesoriile, conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Acest drept nu poate fi invocat în cazul următoarelor produse, conform legilor românești: • Lentilele aeriene (ochelarilor de vedere), care sunt executate după specificațiile consumatorului sau care au fost prelucrate și montate în rama de ochelari a clientului; • **Cutiile de lentile de contact, dacă au fost desigilate una sau mai multe lentile din interiorul acestora. Pentru a fi acceptat returul cutiilor de lentile de contact este necesar ca toate lentilele (blistere) din interiorul acestora să fie sigilate. Lentilele de contact sunt rapid degradabile după desigilare, nu sunt transmisibile, și nu se vând la bucată (blister). Cutia de lentile de contact reprezintă un kit, un întreg, iar odată desigilată o lentilă (blister) din interiorul acesteia se consideră produsul (cutia de lentile) consumat, ce nu se mai poate readuce la starea iniţială cu toate lentilele sigilate în interior, lentile din același lot ca cel înscris pe cutie și cu același termen de valabilitate.** O zi plăcută!

Hristachi

Buna ziua , as putea returna lentilele chiar daca am folosit doua ? Adica le am facut exact pe dioptriile ochilori si parca sunt cam tari . As vrea o marime mai mica . Se poate?

Andrei

Bună ziua, Puteți să îmi spuneți dacă se pot face livrări după ora 17 sau Sâmbăta? Mulțumesc!

Răspuns info@xlentile.ro

Bună, Andrei. Firma de curierat cu care lucrăm, FanCourier, are 2 intervale orare: 09.00-17.00 sau după ora 16.00. În weekend livrează doar sâmbăta, până în ora 14.00. Echipa Xlentile.ro

Hobincu

Va rog la comanda nr 280145684 daca se poate sa mai adaugati un suport lentile contact verde alb ( cu semnul R) . Acela care este 8 lei . Multumesc frumos

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua,

Comanda dumneavoastră a fost modificată conform solicitării.

O zi frumoasă Echipa Xlentile.ro

Petrut

Va rog sa trimiteti comanda cat de repede se poate !Multumesc!

Aura

Buna, Faceți livrări in Anglia? Mulțumesc.

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Nu, dar avem magazin și în Anglia. http://www.lenses-contact.co.uk/ Echipa xlentile.ro

Iulian

Este dezamăgitor cu firma de curierat Cargus. Am dat comanda duminica, si nici acum, joi, nu a ajuns. Mai repede ajunge prin posta.

Iulian

Este dezamăgitor cu firma de curierat Cargus. Am dat comanda duminica, si nici acum, joi, nu a ajuns. Mai repede ajunge prin posta.

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Am verificat la Cargus și comanda dvs. apare ca fiind în Focșani din data de 09.12 și pe site-ul Cargus este menționat că ați solicitat de 2 ori reprogramarea livrării. Din experiența noastră cu cei de la Cargus suspectăm că acest lucru nu este adevărat. Ne puteți confirma? Echipa xlentile.ro

daniel

Buna ziua, Pentru miopie forte -16.50, pot comanda lentilele de contact Air Optix Individual.

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Singurele lentile de contact pentru miopie forte, comercializate de magazinul nostru sunt acestea: http://www.xlentile.ro/…xr-3-lentile Echipa xlentile.ro

Mai Robert

Cum se procedează pentru a comanda după o rețetă anumite dioptri speciale?

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Dacă aveți rețetă de la medicul oftalmolog pentru lentile de contact, ne puteți trimiteți rețeta pe e-mail și vă putem ghida în alegerea lentilelor. Echipa xlentile.ro

Roxana

Buna ziua! Tocmai am plasat o comanda, dar as vrea sa fac o modificare. Se poate anula ca sa plasez alta?

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua, Comanda dvs. a fost anulată, așa cum ați solicitat. Echipa xlentile.ro

Zana

Vreau plata cu cardul

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua,

Din păcate, nu avem la dispoziție plata prin card bancar. În momentul de față puteți alege plata ramburs (plata la curier în momentul primirii comenzii) sau prin transfer bancar.

Echipa xlentile.ro

lidia

vreau si eu lentile de culoarea albastra si eftine

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua,

Oferta magazinului nostru pentru lentile de contact colorate o puteți vizualiza aici: http://www.xlentile.ro/…olorate.html

Echipa xlentile.ro

Valentina

nu vad nicaieri costurile de transport..cat este transportul?

Răspuns info@xlentile.ro

Buna ziua, Referitor costul livrarii, valabil pentru tot teritoriul Romaniei, in sistem RAMBURS: este de 12 Ron - prin curierat rapdid Cargus si 15 Ron - prin Posta Romana. Pentru platile prin TRANSFER BANCAR, ambele modalitati de livrare, costul este de 10 RON. Pentru comenzi peste 250 RON transportul este Gratuit. O zi frumoasa!