Gol
Repetă ultima comandă

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

attributesPrimary

joi 18.1.

cleaner
blank
Preț per bucată
77.00 Lei
77.00 Lei
Garanție inlocuire produse
În cazul în care, lentilele comandate nu sunt potrivite pentru tipul de corecție de care dvs. aveți nevoie,vă oferim posibilitatea de a schimba produsul cu cel corespunzător. Mai multe

Cadouri
Cadouri la comenzi mai mari de 249.00 Lei.
Mai multe
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 149 Lei

12 Lei Gratuit
Dailies AquaComfort Plus (30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 102

DAILIES® AquaComfort Plus™

Tehnologia Triple Action Moisture

HPMC, ingredient care optimizează vâscozitatea pentru a oferi o senzație moale, mătăsoasă și confort exceptional, încă de la aplicare;
PEGeste un agent de hidratare, ce se eliberează cu fiecare clipire, și un potențiator de confort, ce păstrează umiditatea lentilei, pe tot parcursul zilei. Fiecare clipit conferă o senzație naturală și sănătoasă!
PVA stabilizează filmul lacrimar, pentru o viziune mai clară, toată ziua!
DAILIES® AquaComfort Plus™ sunt lentile de contact de unică folosință, cu frecvență de înlocuire zilnică. Dupa fiecare purtare, lentila se aruncă și se înlocuiește a doua zi cu una nouă!

Video despre DAILIES® AquaComfort Plus


Proprietăți

Dioptrii: de la -10.00 la +6.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 1 zi
Material: Nelfilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Conținut apă: 69%
Transmisibilitate oxigen: 26 Dk/t
Diametru: 14.0
Filtru UV: Nu
În ambalaj: 30 lentile
Producător: Alcon
Rază curbură: 8.7

TopVue Daily (30 lentile)

O alternativă inteligentă!

TopVue Daily sunt lentile de contact din Hidrogel, foarte confortabile și ușor de adaptat datorită agentului de lubrifiere - Acid Hialuronic

Preț: 70.00 Lei
Economisești: 7 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Alina Tataru

  Se poate face verificare la primire, la venirea curierului si returnate tot prin curier daca nu se potrivesc cerintelor mele ???

 • Luiza Anca

  Buna ziua. Care este diferenta dintre cutii?

 • Carmen

  Recomand lentilele Dailies Aquacomfort mai ales celor care au ochii uscati, ca mine. Folosesc aceste lentile aproximativ 12 ore pe zi si se mentin foarte confortabile.

 • Alina Covesan

  Bună ziua, Folosesc lentile de contact doar ocazional si de aceea m-am hotarat sa aleg lentile de contact de unica folosinta. Oscilez intre Dailies Aqua Comfort Plus sau Focus Dailies . Care sunt mai bune?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Lentilele de contact Dailies Aqua Comfort Plus sunt varianta mai nouă și îmbunătățită a lentilelor Focus Dailies. Lentilele Dailies Aqua Comfort Plus, conțin agentul de hidratare PEG, care se eliberează treptat și menține lentila umedă și confortabilă pe toată durata purtării. Echipa xlentile.ro

 • Vanesa Mincu

  Mihaela, incearca sa folosesti aplicatorul. Pe mine ma ajuta.

 • Mihaela Cusin

  Am inceput de curand sa port lentile de contact si medicul mi le-a recomandat pe acestea. Sunt confortabile dar le aplic foarte greu, sunt foarte subtiri. Aveti vre-o recomandare pentru o aplicare mai eficienta?

 • Filiz

  Am cumparat aceste lentile nu de mult si am apucat sa consum cate 10 lentile din fiecare cutie (am miopie inegala). Din pacate, 3 din aceste lentile au fost defecte de fabricatie si nu le-am putut purta - margini franjurate. In cursul zilei, imi e greu sa focalizez si trebuie sa clipesc de multe ori pentru ca aceste lentile sa revina la locul lor, iar ieri am pierdut 2 lentile fara urma fara sa fac ceva deosebit. Nu voi recumpara acest produs.

 • info@xlentile.ro

  Buna ziua, Va rugam sa consultati medicul specialist pentru a va recomanda ce anume vi se potriveste si pentru a-i comunica problema avuta cu lentilele. Produsele vin sigilate in cutii, iar daca vreuna a avut probleme de fabricatie, va rugam sa ne scrieti pe mail, iar noi vom retrimite reclamatia direct producatorului. Multumim pentru intelegere!

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

77.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți