TopVue One+ ( 5 lentile)

32.00 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere marți 16.7. Selectează parametrii
Adaugă parametrii pentru celălalt ochi
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Livrare prin curier (Fan Courier sau Sameday) de la 11.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 199.00 Lei
32.00 Lei

Descriere lentile de contact TopVue One+

Lentilele de contact TopVue One+ sunt lentile de unică folosință, realizate din silicon hidrogel, ce au o permeabilitate extraordinară de oxigen. Lentilele corectează miopia și hipermetropia. Nivelul mare de permeabilitate a oxigenului, alături de un nivel mare de apă de 53%, sunt combinația de care ai nevoie pentru o lentilă comfortabilă și sănătoasă..

Lentilele de unică folosință TopVue One+ sunt disponibile și în variante de:

30 lentile/cutie
90 de lentile/cutie

Nivel de apă și permeabilitate ridicată

Unifilcon B este un material avansat ce face parte din categoria silicon-hidrogel. Acest material Unifilcon B permite atât o permeabilitate ridicată la oxigen, cât și un conținut de apă peste medie.

Nivelul ridicat de oxigen face ca lentilele Topvue One+ să fie confortabile și foarte sănătoase . Există milioane de canale microscopice în materialul lentilelor TopVue One +, care permite oxigenului să ajungă la ochi. Conținutul ridicat de apă face ca lentilele TopVue One + să se adapteze ușor ochilor tăi .

Pentru o manipulare ușoară și pentru o vizibilitate mai bună a lentilei în blister, lentilele TopVue One+ au o ușoară nuanță de blue

Beneficiile TopVue One +:

Lubrifierea lentilei încă din blister

TopVue One + sunt depozitate în blistere individuale, iar fiecare blister are în compoziție soluție ce conține acid hialuronic, substanță ce se regăsește în mod natural în corpul nostru și care ajută la o lubrifiere eficientă.

Confort sporit

Lentilele TopVue One+ sunt realizate cu ajutorul design-ului Smooth Ski Shape ce permite trecerea cu usurință a ploapei peste lentila de contact în timpul clipirii, deasemenea designul Smooth Ski Shape permite un flux corect și natural al lacrimilor pe sub lentila de contact.

Designul asferic

Lentilele TopVue One + au un design asferic. Acest lucru înseamnă că lentila are proprietăți optice mai bune - previne apariția imaginii distorsionate( aberațiile sferice) care pot apărea de-a lungul marginii lentilei de contact. Cu TopVue One +, veți avea mereu o vedere excelentă atunci când lucrați la PC, în timp ce practicați sport și în timp ce conduceți.
Prin combinarea tuturor acestor caracteristici extraordinare, veți avea o vedere clară și un port confortabil!

Lentile de unică folosință

Călătoriți des,sunteti o persoana activa, sau doriți să vă puteți schimba ușor între lentilele dvs. și o pereche de ochelari de vedere? Atunci lentilele TopVue One + sunt potrivite pentru dvs.
TopVue One + este o lentilă de contact zilnică, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea lentilelor sau de costuri suplimentare cu privire la produse de îngrijire pentru aceasta. Lentilele zilnice nu au nevoie de suport de depozitare sau de o soluție de curățare. O pereche de TopVue One + este deschisă, aplicată dimineața și aruncată seara . Acest tip de utilizare este foarte sănătos și practic pentru cei care au un stil de viață provocator și activ .

Proprietăți - TopVue One+ ( 5 lentile)

Branduri: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 5 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 24 luni
Conținut apă: 53%
Permeabilitatea oxigenului: 68 Dk/t
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Numele produsului: TopVue One+
Material: Unifilcon B
Conține hialuronat de sodiu: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii

Aveți întrebări?