Gol

TopVue Elite+ (30 lentile)

Transport GRATUIT
Garanție banii inapoi

Pachet economic: TopVue Elite+ (90 lentile) - 239 Lei (salvezi 16 Lei )
attributesPrimary

marţi 20.11.

cleaner
blank
Preț per bucată
85.00 Lei
85.00 Lei
Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., le puteți returna în 60 de zile de la livrare, 26 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor. 
Mai multe informații...
TopVue Elite+ (30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 176

O nouă generație de lentile zilnice din hidrogel pentru un confort ridicat

Lentilele de contact TopVue Elite+ sunt cele mai noi lentile zilnice din populara gamă TopVue. Design-ul lor și combinația dintre tehnologia de fabricație Radial Edge și materialul Biomoist Gelflex oferă un confort superior pe durata întregii zile. TopVue Elite+ sunt lentile din hidrogel fabricate din Methafilcon B cu un conținut mare de apă de 57%. Ușoara colorație albastră ajută la manipularea lor cu ușurință iar filtru UV oferă protecție suplimentară pentru ochi. Senzația de moliciune și catifelare oferită de acestea le fac potrivite pentru mulți purtători de lentile de contact .

Lentilele de contact TopVue Elite+ sunt disponibile și în pachet economic cu 90 lentile.

Tehnologia Radial Edge

Tehnologia unică Radial Edge folosită în fabricarea lentilelor TopVue Elite+ conferă acestora o margine uniformă a lentilei . Ca urmare, frecarea dintre pleoapă și lentilă este redusă la minim iar nivelul de confort în purtare oferit de TopVue Elite+ este maximizat.

Biomoist Gelflex

Materialul Biomoist din care sunt fabricate lentilele de contact TopVue Elite+ conține o combinație de doi agenți de umezire pentru a imita cât mai bine filmul natural al ochiului. Conceput pentru a elibera umezeală atunci când este nevoie, materialul Biomoist din care sunt confecționate TopVue Elite+ oferă confort ridicat în purtarea lentilelor de contact pe durata întregii zile..

Biomoist conține, de asemenea, agenți de curățare unici care reduc depunerea proteinelor și lipidelor pe suprafața lentilei.

Filtru UV pentru extra protecție

Lentilele de contact TopVue Elite+ conțin filtru UV pentru a oferii ochilor tăi o protecție suplimentară împotriva razelor dăunătoare UV.
Totuși, este indicat să purtați ochelari de soare pentru a oferi ochilor o protecție corespunzătoare împotriva razelor UV deoarece lentila de contact acoperă doar o mica parte a ochiului. .

Mod recomandat de utilizare și specificații

TopVue Elite+ sunt lentile zilnice de unică folosință. Poartă o pereche nouă de lentile în fiecare zi și seara aruncă lentilele folosite. Nu este necesar să cureți și să stochezi aceste lentile. Nu ai nevoie de soluție pentru lentile dacă folosețti aceste lentile zilnice.

Proprietăți

Dioptrii: de la -15.00 la +6.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 1 zi
Material: Methafilcon B
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Conținut apă: 57%
Transmisibilitate oxigen: 27 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: DA
În ambalaj: 30 lentile
Rază curbură: 8.6

Impresii

Adaugă comentariu

 • Ioana

  Lentile de contact cu dioptrie colorate cu raza e curbura 8.40 nu se gasesc?

 • Mirela Vulpe

  Cat este permeabilitatea oxigenului?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Lentilele de contact TopVue Elite au o permeabilitate a oxigenului de 27 Dk/t. Echipa xlentile.ro

 • Amalia

  A comandat cineva aceste lentile? Cum sunt? Eu folosesc in prezent lentilele 1 day Acuvue Mosit. TopVue Elite sunt asemanatoare cu 1 day Acuvue Moist?

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ (30 lentile)

85.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți