TopVue Daily (2x30 lentile)

Transport GRATUIT
Garanție banii inapoi
Garanție inlocuire produse
cleaner
TopVue Daily (30 lentile)
cleaner

miercuri 21.8.

cleaner
TopVue Daily (30 lentile)
cleaner

miercuri 21.8.

blank
Preț per bucată
132.00 Lei
Salvezi 6.00 Lei
132.00 Lei
Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., le puteți returna în 60 de zile de la livrare, 2 x 26 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor. 
Mai multe informații...
TopVue Daily (2x30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 200

Lentile de contact zilnice, cu perioada de înlocuire zilnică.


Lentilele TopVue

sunt produse de compania Pegavision și sunt lentile din hidrogel foarte confortabile, cu un adaos de material lubrifiant forte eficient – hialuronat de sodiu și soluție de umezire PEG – care asigură o hidratare foarte bună și un confort maxim la purtarea pe întrega zi. Hialuronatul de sodiu, respectiv acidul hialuronic, este o substanță naturală pentru corpul omenesc. În afară de șold și a altor locuri mai este conținută și în umoarea vitroasă.

Margini foarte subtiri

TopVue - Margini foarte subțiri
La fiecare clipire pleoapa ajunge în contact cu marginea lentilei. Până când marginea lentilei formează o treaptă, putem să simțim lentila în ochi.

Calitate stabilă în corectare

Datorită acestul fapt, lentila oferă o vedere impecabilă în toate condițiile de luminozitate, lucru pe care îl veți aprecia la condus, sau la asfințitul soarelui.

Filtru UV

TopVue sunt între puținele lentile care au și filtru UV, filtru care captează razele dăunătoare precum UVA și UVB. Bineînțeles că este mai bine ca lentilele de contact să conțină filtru UV, dar nu se poate conta doar pe protecția oferită de lentile, deoarece lentila acoperă doar o parte din ochi. O parte mare din ochi rămâne expusă la raze UV, atunci, este necesar să ne asigurăm cu ochelari de soare.

Tehnologia AQUAMAX

TopVue - Aquamax Tehnologia AQUAMAX folosește un mod nou de aplicare a filtrului UV la fabricarea lentilelor de contact, care nu afectează negativ calitatea lentilei. Prin acest fapt lentilele de contact TopVue au obținut calități mecanice mai bune,atât la aplicarea lentilei pe ochi (o manipulare mai bună), cât și pentru confortul în purtare.

Modul de folosire

Lentilele TopVue nu sunt destinate a fi purtate pe timpul somnului! La sfârșitul fiecarei zile, lentilele se îndepărtează de pe ochi și se aruncă, urmând ca în ziua următoare să se aplice altă pereche nouă! Fiecare pereche trebuie schimbată zilnic (la 1 zi de la purtare)!

Materialul folosit este hidrogel Etafilcon A. Conținutul de apă este de 58%, iar eliminarea de oxigen este de 26 Dk/t.

Impresii

Adaugă comentariu

 • Larisa

  Excelente!

 • Ileana Moise

  As vrea sa comand aceste lentile, am nevoie de reteta de la medic?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Noi nu solicităm rețetă dar, orice lentile de contact, este recomandabil, să fie prescrise de medicul oftalmolog. Echip xlentile.ro

 • Larisa B.

  Folosesc lentile de contact doar ocazional si de aceea am ales sa folosesc lentile de unica folosinta. La inceput acestea mi s-au parut si mie cam rigide dar cu timpul m-amm obisnuit cu ele si chiar imi plac.

 • Cristi Negru

  Ce picaturi sunt recomandate pentru a fi folosite impreuna cu aceste lentile?

 • info@xlentile.ro

  Puteți alege orice tip de picături oculare disponibile pe site-ul nostru. http://www.xlentile.ro/…talmice.html Echipa xlentile.ro

 • Laura Lupsa

  La inceput mi s-au parut cam rigide dar dupa ce le-am folosit cateva ore au fost chiar ok.

 • Nelu N.

  Recomand sa folositi in paralel cu aceste lentile si ceva lacrimi artificiale. Devin mult mai confortabile asa.

 • Cristiana Peres

  Imi plac foarte mult aceste lentile. Le recomand.

TopVue Daily (2x30 lentile)

TopVue Daily (2x30 lentile)

TopVue Daily (2x30 lentile)

132.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți