TopVue Color - Grey - cu dioptrie (2 lentile)

69.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere luni 22.7. Selectează parametrii
Adaugă parametrii pentru celălalt ochi
Adăugați 31.99 Lei
Livrare gratuită la acest produs
69.00 Lei
TopVue Color - Grey - cu dioptrie (2 lentile)

Îngrijirea lentilelor colorate lunare

Lentilele de contact colorate necesită aceeași grijă ca lentilele de contact convenționale, cu toate acestea, numai soluții universale pot fi utilizate pentru îngrijirea lentilelor.
Soluțiile pe bază peroxid de hidrogen nu trebuie utilizate dacă purtați lentile de cotact colorate!
Lentilele colorate trebuie scoase din ochi înainte de culcare sau somn - producătorii nu recomandă dormirea cu lentile de contact colorate. Lentilele trebuie întotdeauna curățate mecanic (prin frecarea lor) și plasate într-o doză proaspătă de soluție pentru dezinfectarea necesară. Dacă lentilele sunt păstrate în aceeași doză de soluție deja timp de o săptămână, recomandăm din nou curățarea mecanică a lentilelor de contact și depozitarea lor într-o nouă doză de soluție timp de cel puțin 4 ore înainte de următoarea aplicare.

TopVue Color

Lentilele de contact colorate TopVue Color oferă tonuri de culori clasice. Acestea sunt lentile de contact lunare din hidrogel cu opacitate foarte bună.

Tehnologii utilizate

Tehnologia Radial Edge este utilizată pentru forma lentilei, ceea ce face ca marginile lentilei să fie subțiri. Lentilele sunt foarte confortabile pe toată durata purtării datorită materialului moale, hidrogel în combinație cu această tehnologia Radial Edge.
Tehnologia 3Tones este utilizată pentru efectul de culoare al lentilelor de contact. Aceasta presupune aplicarea altor două culori pe culoarea de bază - negru și maro. Culorile sunt aplicate în inele care se pătrund reciproc. Acest lucru creează unamestec de culori natural și realist . În plus, suprafața lentilei are filtru UV, care protejează parțial ochiul împotriva radiațiilor UVA și UVB dăunătoare.

Proprietăți - TopVue Color - Grey - cu dioptrie (2 lentile)

Culoarea: Gri
Branduri: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 2 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 19 Dk/t
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 30 zile
Conținut apă: 55%
Dioptrie: de la -10.00 la -1.00
Material: Methafilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Numele produsului: TopVue Color
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Toate variantele acestui produs

Comentarii

Aveți întrebări?