Gol
Repetă ultima comandă

TopVue Color Daily - cu dioptrie (10 lentile)

attributesPrimary

marţi 29.5.

cleaner
blank
Preț per bucată
69.00 Lei
69.00 Lei
Garanție inlocuire produse
În cazul în care, lentilele comandate nu sunt potrivite pentru tipul de corecție de care dvs. aveți nevoie,vă oferim posibilitatea de a schimba produsul cu cel corespunzător. Mai multe

Cadouri
Cadouri la comenzi mai mari de 249.00 Lei.
Mai multe
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 99 Lei

12 Lei Gratuit

Lentile de unică folosință TopVue Color Daily

Lentilele de contact TopVue Color Daily sunt lentile de unică folosință menite să fie aruncate după o singură purtare. Lentilele de unică folosință sunt cea mai simplă și sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile de contact, deoarece aceștia scapă de depunerile proteice și de bacterii. Lentilele TopVue Color sunt fabricate dintr-un hidrogel de ultimă generație și conține 43% apă, așa că se vor adapta imediat pe ochi și vor rămâne confortabile pe toată durata purtării. Aceste produse sunt dotate cu un filtru UV, care asigură un plus de protecție împotriva efectelor dăunătoarea ale radiațiilor. Lentilele de contact TopVue Color nu sunt destinate utilizării extinse sau continue, și trebuie să fie scoase înainte de culcare.

Lentilele TopVue Color sunt disponibile și în varianta fără dioptrie.

Tehnologia și Calitatea

În timpul procesului de producție, aceste lentile sunt testate și verificate de 4 ori, conform protocolului strict de verificare a calității. Lentilele TopVue Color sunt produse conform tehnologiei patentate Radial Edge, care oferă oferă lentilei o margine subțiată și uniformă pentru un maxim de confort. Aceste margini subțiate ajută la reducerea disconfortului ce poate apărea în timpul purtării lentilelor.

Tehnologia „3 tone“, folosită în timpul producției, presupune colorarea în mai multe straturi și umbre pentru a obține un efect cât mai natural al lentilei. Această colorare include și un contur întunecat, ce oferă un efect de mărire a ochilor și care scoate în evidență culoarea.

Efectul obținut

Așa cum nici un ochi nu este identic cu altul, efectul lentilelor colorate va fi diferit de la o persoană la alta. Efectul lentilelor TopVue Color va fi influențat de culoarea naturală a ochilor, de culoarea accesoriilor vestimentare sau de condițiile de iluminare. Trebuie să ții cont că, în general, culorile mai deschise sunt mai ușor de schimbat cu ajutorul lentilelor colorate decât ochii închiși la culoare.

Pachetul conține 10 lentile colorate și este ideal pentru încercarea unui nou look pentru o ocazie specială. Ca toate produsele TopVue, și acestea beneficiază degaranția primirii banilor înapoi.

Proprietăți

Dioptrii: de la -10.00 la +6.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 1 zi
Material: Polyhema
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Conținut apă: 43%
Diametru: 14.2
Filtru UV: DA
În ambalaj: 10 lentile
Rază curbură: 8.6

Impresii


TopVue Color Daily - cu dioptrie (10 lentile)

TopVue Color Daily - cu dioptrie (10 lentile)

TopVue Color Daily - cu dioptrie (10 lentile)

69.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți