TopVue Air Multifocal (1 lentilă)


Pachet economic: TopVue Air Multifocal (3 lentile) - 99 Lei (salvezi 18 Lei )

attributesPrimary

joi 22.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
39.00 Lei
39.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
TopVue Air Multifocal (1 lentilă) - Lentile de contact multifocale
Nr. voturi 33

Lentile de contact TopVue Air Multifocal

Lentilele de contact TopVue Air Multifocal sunt destinate corecției prezbiopiei și sunt realizate dintr-un material inovator, a treia generație de silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air Multifocal deși au o permeabilitate mare a oxigenului păstrează și o cantitate mare de apă. Construcția și design-ul lentilelor TopVue Air Multifocal respectă anumite zone optice garantând o vedere precisă la toate distanțele și confort în purtare.

Confort în purtare și corecția eficientă a prezbiopiei

Prezbiopia este o afecțiune a ochilor care apare odată cu înaintarea în vârstă. Deterioararea vederii apare în jurul vârstei de 40 de ani și este parte a procesului natural de îmbătrânire. Datorită pierderii elasticitatii cristalinului, ochiul nu mai este capabil să focalizeze obiectele în mod adecvat la diferite distanțe. Lentilele de contact TopVue Air Multifocal reprezintă un tratament convenabil și efectiv al acestor probleme.

Garantie banii inapoi


Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., le puteți returna în 60 de zile de la livrare, 2 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor. Mai multe informații...


Vedere clară la toate distanțele

Lentilele de contact TopVue Air Multifocal respectă anumite zone optice. Principiul alternării zonelor optice în cercuri concentrice folosește proprietățile fiziologice ale ochiului- pupila se retrage atunci când se focalizează pe obiectele aflate aproape și se lărgește atunci când se focalizează pe obiectele aflate la distanță. Corecția pentru vederea de aproape este concentrată în centrul lentile în timp ce partea exterioară a lentilei este destinată corecției vederii la distanță.

Ce adiție (AD) ar trebui să aleg?

Lentielele de contact TopVue Air Multifocal sunt disponibile în patru variante pentru adiție. Dacă valoarea măsurată a adiției se încadrează între două valori disponibile, vă recomandăm să selectați valoarea mai mică. Dacă este necesar, pentru ochiul dominant puteți selecta valoarea mai mare a adiției iar pentru ochiul nondominant pe cea mai mică.

Confort de la prima purtare

Lentilele de contact TopVue Air Multifocal sunt ambalate în blistere care conțin un agent de hidratare pe bază de hialuronat de sodiu, substanță complet compatibilă cu mediul natural al ochiului. Datorită acestei substanțe, lentilele TopVue Air Multifocal se simt plăcut și confortabil pe ochi încă de la prima purtare.

Transmisibilitate mare a oxigenului și hidratare corespunzătoare

Datorită materialului din care sunt fabricate, silicon hidrogel de ultimă generație, TopVue Air Multifocal au o transmisibiliate mare a oxigenului. Transportul oxigenului spre cornee se face prin canale microscopice, permeabilitatea oxigenului fiind de 100 Dk / t.

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși Conținutul de apă este un factor important în purtarea sănătoasă a lentilelor de contact. Lentilele TopVue Air Multifocal au un conținut de apă de 45%. Datorită acestui conținut ridicat de apă lentila este menținută hidratată pe tot parcursul zilei. Cantitatea ridicată de apă conținută în lentilele TopVue Air Multifocal reduce de asemenea, depunerile proteice de pe suprafața lentilei, ca urmare, este redus și riscul unei infecții bacteriene a ochiului.

Proprietăți

Branduri: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 1 lentilă
Add : +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Permeabilitatea oxigenului: 100 Dk/t
Frecvența înlocuire: 30 zile
Valabilitate: min 32 luni
Conținut apă: 45%
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Material: Innofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Conține hialuronat de sodiu: Da

Impresii

Adaugă comentariu

  • Dicu Marian

    Buna ziua! As vrea sa stiu ce dioptrii sa aleg, daca pentru distanta port ochelari cu +1,25, iar pentru citit port 2, 75 .

  • info@xlentile.ro

    Bună Marian,

    Ai nevoie de lentile multifocale cu dioptria de +1.25 si add de +1.50, dar nu uita că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice recomadare/mo­dificare de produs se realizează doar în cabinetul medicului tău oftalmolog.

    O zi frumoasă!

TopVue Air Multifocal (1 lentilă)

TopVue Air Multifocal (1 lentilă)

TopVue Air Multifocal (1 lentilă)

39.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți