Thealoz Duo 10 ml

73.99 Lei
99% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 4.12. Selectează parametrii
Ridicare din punctele de livrare de la 5.99 Lei
Livrare prin curier (Fan Courier sau Sameday) de la 11.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 199.00 Lei
73.99 Lei

Picături de ochi Thealoz Duo 10 ml

Picăturile oftalmice Thealoz elimină senzația de ochi obosit sau iritat. Această formulă neutră (pH 7) lubrifiază suprafața ochiului și combate eficient sindromul de ochi uscat. Puteți aplica în jur de 4-6 picături pe zi, sau ori de câte ori simțiți nevoia. Thealoz Duo picături nu conțin conservanți și pot fi folosite în timpul purtării lentilelor de contact. Acest ambalaj conține 10 ml. Utilizabil până la 3 luni de la deschidere.

Formula Thealoz Duo combină trehaloza cu acid hialuronic. Ambele substanțe se găsesc în mod natural în corpul uman și sunt capabile să hidrateze și să regenereze țesutul și să restabilească echilibrul natural al lacrimilor.

Eficient împotriva sindromului de ochi obosit

Oboseală, iritație, înroșire, uscăciune și arsuri pot apărea datorită unei varietăți de influențe externe, variind de la vreme, la munca frecventă pe calculator. Thealoz Duo picături pentru ochi sunt o soluție excelentă pentru aceste tipuri de probleme. Sunt, de asemenea, foarte recomandate pentru tratamentul sindromului de ochi uscat (în stadiile moderate până la severe ale acestei afecțiuni).

Sistemul revoluționar ABAK

Thealoz Duo folosește sistemul de dozare patentat ABAK, care oferă o picătură consistentă de fiecare dată. Acest sistem unic de dozare ajută la menținerea picăturilor sterile.

Proprietăți - Thealoz Duo 10 ml

Branduri: Thea
Volum: 10 ml
Valabil de la desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Da
Dispozitiv medical: Da
Conține hialuronat de sodiu: Da

Comentarii (2)

Aveți întrebări?
Gafita elena

Foarte scump

Răspuns info@xlentile.ro

Bună ziua!

Vă invităm să urmăriți site-ul periodic sau să vă abonați la newsletter pentru a primi mereu notificare cu reducerile oferite în fiecare lună pentru produsele noastre.

O zi frumoasă!

Anonymous

Sunt bune dar f oarte scumpe nu își permit toți pensionari