Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

blank
Preț per bucată
28.00 Lei
28.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml  - soluție de curățare
Nr. voturi 185

Soluția pentru lentile de contact OPTI-FREE PureMoist

Soluția OPTI-FREE PureMoist este o soluție multifuncțională de la Alcon destinată dezinfectării, curățării, clătirii, lubrifierii și stocării lentilelor moi și din silicon hidrogel. Soluția conține ingredientul HydraGlyde Moisture Matrix, ingredient care menține lentilele umede până la 16 ore pe zi , sporind confortul în purtare.

Formula blândă dar efectivă a soluției OPTI-FREE PureMoist înlătură eficient lipidele și proteinele și distruge microbii . Pachetul soluției Opti-REE PureMoist 90 ml include un suport pentru lentile de contact . Soluția poate fi folosită maximum 6 luni de la prima deschidere.

În oferta magazinului nostru figurează și soluția multifuncțională 300 ml, 2×300 ml, 3 x 300 ml (pachet mai mare = preț mai bun).

Procesul de curățare în doi pași

Opti-Free PureMoist operează pe baza unui sistem de curățare în două faze, în urma căruia lentilele sunt dezinfectate și impurtățile înlăturate.

1) Faza dezinfectării

Pe parcursul procesului de dezinfectare, microorganismele (bacteriile, mucegaiul) sunt dizolvate cu ajutorul substanțelor POLYQUAD și ALDOXIME . Aceste componente ale soluției nu afectează țesutul sensibil al ochiului și nici mediul lui natural.

2) Înlăturarea depozitelor

Pe parcursul etapei de curățare, nitratul și edetatul de sodiu ajută la înlăturarea sedimentelor, depozitelor organice și a calcarului.


Compoziție: citrat de sodiu, clorură de sodiu, borat de sodiu, aminometil propanolul, sorbitol, EDTA disodic și două substanțe de umezire – TETRONIC și HydraGlyde, substanță de conservare, POLYQUAD.

Proprietăți

Branduri: Alcon
Tipul soluției: Universală
Valabilitate: min 16 luni
Valabil de la desigilare: 6 luni
Volum: 90 ml

Soluție Gelone 100 ml

O alternativă inteligentă!

Soluție multifuncțională cu Acid Hialuronic. Pachetul include și un lenscase antibacterian, cu ioni de argint, care previne apariția bacteriilor.

Preț: 18.00 Lei
Economisești: 10.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

  • SCHEBESCH MANFRED

    Recomandat de medicul oftalmolog preoperator cataracta i flacon

Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

28.00 Lei

În stoc > 500 bucăți