Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

blank
Preț per bucată
35.00 Lei
35.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml - soluție de curățare
Nr. voturi 122

Notă: Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.
 

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Proprietăți

Branduri: Alcon
Tipul soluției: Peroxid
Valabilitate: min 16 luni
Valabil de la desigilare: 3 luni
Volum: 90 ml

Impresii

Adaugă comentariu

 • Buna ziua! Ce inseamna solutie multifunctionala.Am vazut ca aceasta solutie nu este. Va multumesc !

 • Manuela Pantea

  Recomand aceasta solutie. Dezinfectarea lentilelor cu ea necesita mai multa atentie dar este cea mai sigura metoda. De cand folosesc solutia Ao Sept nu am avut niciodata probleme cu lentilele de contact.

 • Cosmin Valcu

  Cea veche, Ao Sept Plus, se mai produce?

 • info@xlentile.ro

  Nu, formula veche a fost înlocuită cu varianta Ao Sept HydraGlyde 90 ml. Echipa xlentile.ro

 • Razvan Pirciu

  Sunt foarte multumit de varianta acesta noua. Este mult mai buna decat Ao Sept-ul clasic.

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

35.00 Lei

În stoc > 100 bucăți