Soluție All In One Light 3 x 360 ml

141.00 Lei 101.52 Lei
97% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 8.12. Stock day info: Today 8. decembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 8. decembrie Selectează parametrii
Livrare gratuită la acest produs
141.00 Lei 101.52 Lei

Soluția All In One Light 3 x 360 ml

Soluția All In One Light este produsă de CooperVision și este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact. Formula sa delicată este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv hidrogel și hidrogel siliconic. Această soluție revoluționară curăță, dezinfectează, clătește și hidratează lentilele atunci când acestea nu sunt folosite.

Formulă avansată

Soluția multifuncțională All In One promite o îngrijire excepțională pentru utilizatorii cu ochi sensibili. Formula și ingredientele sale au fost testate și dovedite a fi suficient de blândă pentru cei cu ochii sensibili la iritare și pentru toate tipurile de alergii sezoniere și de mediu. Această soluție de înaltă calitate împiedică deshidratarea lentilelor de contact și asigură confort pe tot parcursul zilei.

Disponibilitate

Soluția All In One 360ml vine cu un suport antibacterian pentru lentilele de contact. Se recomandă înlocuirea suportului de lentile în același timp cu deschiderea unei noi sticle de soluție.

Soluția All in One este disponibilă în variant de travel100ml bottle, 360ml, și pachetul pentru familie 2 x 360 ml. Fiecare sticlă de soluție vine cu un suport antibacterian.

Proprietăți
Branduri: CooperVision
Tipul soluției: Universali
Volum: 3x360 ml
Valabilitate: min 24 luni
Valabil de la desigilare: 3 luni
Conține hialuronat de sodiu: Nu
Conservanți: Da

Comentarii

Aveți întrebări?