Recugel 10 g

attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

blank
Preț per bucată
27.00 Lei
27.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
Recugel 10 g
Nr. voturi 6

Recugel Gel 10 g

Gelul de ochi Recugel de la Bausch and Lomb este similar picăturilor oftalmice, dar formula de gel oferă o eficacitate mai îndelungată. Recugel revigorează și calmează ochii uscați, iritați și, de asemenea, stimulează regenerarea celulelor pentru a restabili structura corneei

Ameliorarea efectivă:

Recugel ameliorează oboseala obișnuită a ochilor și iritarea cauzată de numeroși factori, inclusiv expunerea îndelungată în fața monitorului și la condiții extreme de mediu (îngheț, vânt, aer condiționat etc.).

Recugel conține ingredientul activ dexpanthenol, care ajută la prevenirea formării de cicatrice pe cornee după leziuni oculare sau intervenții chirurgicale. Este deosebit de eficient în grăbirea vindecării corneei în caz de arsuri, operații LASIK și PRK, leziuni cauzate de corpuri străine sau inflamație corneană.

Cum să aplici Recugel

Gelul poate fi aplicat de 3–5 ori pe zi, după cum este necesar. Aplicați 1 picătură de Recugel în sacul conjunctival – spațiul dintre globul ocular și pleoapa inferioară. Trageți ușor pleoapa inferioară, aplicați gelul și clipiți pentru a distribuii gelul.

Datorită compoziției mai groase a gelului, trebuie să fiți precauți atunci când conduceți vehicule sau folosiți utilaje, deoarece gelul poate cauza încețoșarea vederii. Nu este recomandat să aplicați produsul în timpul purtării lentilelor de contact

Recugel conține cetrimidă, care este un conservant. Prin urmare, acest produs trebuie aruncat la o lună după prima deschidere.

Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
Valabil de la desigilare: 1 lună

Impresii


Recugel 10 g

Recugel 10 g

Recugel 10 g

27.00 Lei

În stoc > 600 bucăți