PureVision Toric (6 lentile)

Transport GRATUIT
attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
169.00 Lei
169.00 Lei
PureVision Toric (6 lentile) - Lentile de contact pentru astigmatism
Nr. voturi 170

Preț Pachet: 195 Lei
Salvezi: 6 Lei
Transport: gratuit

Lentilele de contact Pure Vision® Toric

Design toric

lentilele au fost concepute cu cel mai avansat design toric din lume, pentru corecția astigmatismului, chiar și formele cele mai grave.

Tehnologia AerGel™

împiedică depunerile proteice, hidratează lentila, conferă permeabilitate mare de oxigen la nivelul ochiului – aspect necesar pentru sănătatea oculară!

Port extins

Materialul AerGel™ asigură o vedere impecabilă și confort susținut în purtarea atât ziua cât și noaptea, timp de 30 de zile.

Pachetul conține 6 lentile, cu ciclu de înlocuire la 30 de zile.


Video despre Pure Vision® Toric


Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
BC: 8.70
DIA: 14.00
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 112 Dk/t
Frecvența înlocuire: 30 zile
Valabilitate: min 32 luni
Conținut apă: 36%
Material: Balafilcon A
Dioptrie Cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -9.00 la +6.00
Filtru UV: Nu
Pot să dorm cu aceste lentile?: Da

TopVue Air for Astigmatism (6 lentile)

O alternativă inteligentă!

Lentilele torice TopVue Air for Astigmatism sunt caracterizate de permeabilitatea crescută a oxigenului și cantitatea mare de apă.

Preț: 149.00 Lei
Economisești: 20.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Maria h

  se poate de la un an la altul sa creasca diametrul de la 13.8 la 14.4 si raza de curbura de la 8.6 la 8.9. datorita cresterii dioptriei:;?masuratorile intre cele doua intervale s/au facut la cabinete diferite.Cu cele mai mari mi se inrosesc ochii.

 • info@xlentile.ro

  Bună Maria,

  Diametrul lentilelor de contact nu reprezintă un parametru specific ochilor tăi, medicul oftalmolog nu poate determina valoarea exactă a diametrului în urma unui consult oftalmologic, dioptronul nu furnizează această informație, însă cu ajutorul biomicroscopului și cu o lentilă de contact aplicată pe ochi, medicul își poate da seama dacă diametrul lentilei de contact este potrivit sau nu pacientului.

  Raza de curbură este un parametru specific, aceasta este determinată în urma consultului oftalmologic și de cele mai multe ori nu se modifică de la o dioptrie la alta. Valorea exactă a razei de curbură este furnizată de către dioptron și trebuie să se regăsească pe prescripția finală oferită de către medicul oftalmolog.

  Este posibil ca medicul oftalmolog să îți specifice parametrii( raza de curbură și diametrul) cu care lentilelor de contact se fabrică și nu raza de curbură exactă a ochilor tăi.

  Înroșirea ochilor poate avea mai multe cauze, fie raza de curbură este prea mică și atunci permeabilitatea oxigenului este redusă, fie ochii tăi nu se pot adapta cu noua pereche de lentile de contact(cu materialul acestora), fie este o perioadă de tranziție și ochii au nevoie de o durată mai mare pentru adaptarea noului produs, poate ai schimbat soluția de întreținere, sau poate ai o conjunctivită, sau pur și simplu este o perioadă mai aglomerată și ai ochii obosiți.

  Cel mai bine este să faci o pauză de la lentilele de contact și să consulți un medic oftalmolog, înroșirea ochilor nu este un fenomen ce trebuie ignoroat sau neglijat.

  Zi frumoasă!

 • Sorin N

  Am citit mai jos un comentariu cu privire la transformarea valorilor de la lentilele de ochelari la lentilele de contact. Intrucat reteta pt lentilele de contact a completat-o asistenta si nu doctorul am sa va rog sa imi spuneti daca sunt corecte transformarile: Reteta ochelari: OD Sferic -4, Cilindric -1, Axa 180 si OS Sferic -4,75 iar asistenta a completat reteta pt lentilele de contact cu urm valori: OD Sferic -3,75, Cilindric -0,75, Axa 180 si OS Sferic -4,50 . Va rog sa imi spuneti daca este corecta transformarea pt a putea face comanda.

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  Conform Tabelului de Conversie – transformarea de la ochelari la lentile de contact este realizată corect.

  O zi frumoasă, Echipa Xlentile.ro

 • CORINA PODARU

  Buna ziua, Care este diferenta dintre aceste lentile si cele alphafilcon? Multumesc

 • Cristina

  Buna ziua! pe cutia mea scrie urmatoarele : BC 8.7 SPH -3,75 CYL -0,75 AX 090 Aici cand completez BC e raza curbura ? Astept raspuns, multumesc!

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  BC- Raza de curbură( se fabrică doar cu 8.7 la acest produs) SPH -Dioptria sferică Cyl- Cilindru Ax- Axul

  O zi plăcută!

 • Vlad

  In urma unei scurte documentari, valorile cilindrului sunt doar cu -. Asadar, dioptria pe care ar trebui sa o selectez este +0.75 cu cilindrul de -2.25 si axa de 90 de grade?

 • info@xlentile.ro

  Buna ziua,

  Rețeta dumneavoastră este pentru ochelari, pentru a purta lentile de contact trebuie să faceți un consult special pentru acestea. Dacă rețeta pentru ochelari este SF. = +0.75, CIL. +2.25, AX.90.- în urma transpoziției( transformarea cilindrului din pozitiv în negativ) rețeta pentru lentile de contact este: +3.00 cyl –2.25 ax 180(0) Aceasta este doar formula de calcul, prescipția o realizează doar medicul dumneavoastră oftalmolog.

  O zi placută!

 • Vlad

  Pe reteta pentru lentile, am PureVision Toric, dar la valorile SF. = +0.75, CIL. +2.25, AX.90. ce dioptrie selectec si cilindru pentru ca la cilindru vad doar valori cu -?

 • Madalina Agache

  Pana acum am folosit lentile sferice dar la ultima vizita la oftalmolog mi s-au recomand lentile cu cilindru. Am rămas surprinsă însă să constat că livrarea la aceste lentile durează chiar și o lună.

 • Malina Ciocirlan

  Am reteta de ochelari cu -4,75/ cyl -0,5 ax 180° -4,75/cyl -0,5 ax 170° Insa la lentile de contact nu exista cu cyl de - 0,5. Ce ar trebuii sa iau?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Deoarece lentilele de contact au parametri diferiți față de ochelari, vă recomandăm să solicitați oftalmologului o rețetă specială pentru lentile de contact. Echipa xlentile.ro

 • Racos Ramona-Maria

  EU PORT LENTILELE ASTEA DE 1 AN DE ZILE SUNT FOARTE MULTUMITA DE ELE

 • Mihai Crasovan

  La mine pe reteta apare la cilindru valoarea -3,25 dar vad ca nu pot sa o aleg. Din ce cauza?

 • Sergiu Nicolescu

  Calatoresc foarte mult si de multe ori pastrez aceste lentile si pe timpul noptii. Pot spune ca sun pe deplin multumit de ele. Le port de aproximativ 2 ani si nu am avut nici cea mai mica problema .

PureVision Toric (6 lentile)

PureVision Toric (6 lentile)

PureVision Toric (6 lentile)

169.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți