Ocuvite Complete (60 capsule+ 30 gratuite)

94.99 Lei
98% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere marți 16.4. Selectează parametrii
Ridicare din punctele de livrare de la 5.99 Lei
Livrare prin curier (Fan Courier sau Sameday) de la 11.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 199.00 Lei
94.99 Lei

Ocuvite Complete

Bausch and Lomb introduceOcuvite Complete, un supliment alimentar sub formă de capsule moi care conține o cantitate echilibrată de nutrienți și vitamine esențiale pentru sănătatea ochilor. Adulții pot lua 1-2 capsule pe zi, în timpul mesei. Ocuvite Complete nu trebuie consumate de femei însărcinate sau care alăptează.

Cei mai importanți nutrienți pentru ochii tăi

Ocuvite Complete conține nutrieți din 3 categorii diferite: zinc și antioxidanți, carotenoide (luteină și zeaxantină), și acizi grași omega-3.

Corpul uman nu produce acizi grași omega-3, deci este important să-ți iei doza zilnică din suplimente sau alimente. Acizii grași omega-3 se găsesc în pește și în legume cu frunze verzi, iar consumarea lor ajută la protejarea ochilor împotriva degenerescenței maculare și împotriva sindromului de ochi uscați.

Luteina și zeaxantina ajută la filtrarea luminii albastre și limitează astfel deteriorarea retinei, care poate duce în cele din urmă la pierderea vederii. Antioxidanții și zincul scad riscul de a dezvolta cataractă și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Proprietăți - Ocuvite Complete (60 capsule+ 30 gratuite)

Branduri: Bausch and Lomb

Comentarii

Aveți întrebări?