Lentile de contact colorate pentru costumele de Halloween


Află cum trebuie să porți lentilele de contact împreună cu costumul de Halloween

Când nopțile de toamnă devin din ce în ce mai întunecate, mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare noaptea în care orice adult devine din nou copil. Acea noapte în care nu mai e nici o rușine să te întreci cu ceilalți, să vedeți cine are cel mai creativ și mai înfricoșător costum: Halloween-ul. Iată câteva sfaturi pentru a avea cele mai bune costume și lentilele colorate pentru Halloween.


Cele mai “rele” costume tradiționale

Cu o pălărie neagră cu vârful ascuțit, o mătură și, de ce nu, o pisică neagră, poți foarte ușor să te transformi în Vrăjitoarea cea rea din Vest, din povestea Vrăjitorul din Oz, însă nu uita să te ferești de apă. Mai adaugă și o pereche de lentile colorate Gemstone Green de la Air Optix Colors, și vei avea un look de vrăjitoare perfect.

Sau poți să alegi costumul clasic de vampir, cu colți falși, vopsea albă pentru față și o pereche de lentile de contact roșii. Pentru această costumație de vampir, îți putem recomanda lentilele de contact Crazy Vampire, pentru a obține acel aspect înfricoșător pe timp de noapte. Dacă intenționezi să mergi pe Dracula, nu uita de pelerină și că trebuie să mergi la culcare înainte de răsărit.

Însă ce ar fi Halloween-ul fără costumul de schelet? O să ai nevoie, însă, de multă vopsea pentru pictura de pe față, în alb-negru. Testează-ți abilitățile de machiaj cu acest tutorial. Dacă ești în căutarea unor lentile de contact pentru scheleți, lentilele ca Crazy Glow - roșii, care strălucesc în lumina ultravioletă, sunt o alegere perfectă!

Costume extreme de Halloween

Când vine vorba de lentile colorate pentru acele costume care necesită o culoare specială, un model sau un design ciudat, Crazy ColourVue este brandul perfect. Iată câteva dintre cele mai trăznite lentile colorate pentru costumele de Halloween:

• Îți place să te joci cu culorile? Lasă vopseaua verde să îți acopere tot corpul, adaugă o pereche de lentile verzi, cel mai bun mârâit al tău și crează-ți propriul Hulk!
• Dacă verdele nu este culoarea ta, atunci poți încerca cu albastru. O să ai nevoie din nou de vopsea pentru corp, ceva sclipici, o coadă și o pereche de lentile Crazy ColorVUE pentru costumul tău de Avatar.
• Sau ești mai degrabă fan al cosplay-ului? Îți plac Naruto și Sasuke? În acest caz trebuie să știi că aceste costume pot fi complicate, însă poți să începi cu o pereche de lentile Sasuke, un pulover albastru și niște cuțite de jucărie.

Ideea nebună a anului

După succesul răsunător al jocului Pokémon GO, nu vom fi surprinși dacă o să vedem foarte foarte mulți Pikachu sau personaje din acest desen animat de acest Halloween. Pentru a crea un costum de Pikachu, trebuie să-ți vopsești fața în galben, să-ți faci obrajii rotunzi și roșii, și să-ți atașezi două urechi galbene. Completează costumul cu niște lentile colorate negre de la ColourVue BigEyes pentru a obține acel efect de ochi mari și întunecați, și totul va fi perfect.

Pentru acest Halloween, credem că al doilea cel mai frecvent costum va fi inspirat din filmul Alice în Țara Minunilor 2, care a apărut în cinematografe în această vară. Aruncă un ochi în podul casei după niște haine mai vechi, care nu se mai asortează cu nimic, caută o pălărie și niște lentile potrivite pentru Pălărielul cel Nebun, ca acestea ColourVue Glamour - Honey sau ceva mai intens, Crazy Twilight, și vei avea costumul perfect. Dacă vrei un costum și mai trăznit, ia-ți o pereche de lentile potrivite pentru pentru motanul Cheshire, ca acestea Crazy Cat Eye lenses, și pictează-ți pe față un zâmbet larg.

Înfricoșător și în siguranță de Halloween

Pentru a avea un costum de Halloween cu lentile de contact în condiții de siguranță, este foarte important să urmezi câteva reguli de igienă: • Pentru început, curăță foarte bine lentilele. Dacă nu știi cum să faci asta, urmează pașii din ghidul nostru, și ține cont că trebuie să fii mereu curat pe mâini înainte de a manevra lentilele.
• În al doilea rând, nu inversa lentilele de la un ochi la altul, sau nu le împrumuta prietenilor pentru a micșora riscurile de infecție oculară.
• Respectă programul de înlocuire a lentilelor și nu folosi lentile cărora le-a expirat termenul de valabilitate. Halloween fericit!

Ia-ți acum lentilele de contact colorate și pregătește-te pentru o petrecere de Halloween de neuitat!

Comentarii

Aveți întrebări?