Soluțiile pe bază de peroxid

Peroxidul de hidrogen (sau apă oxigenată)

Soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen sunt destinate curățării, dezinfectării, clătirii și stocării lentilelor de contact. Catalizatorul de platină montat în suportul pentru păstrarea lentilelor asigură neutralizarea completă a hidrogenului peroxid în decurs de minimum 6 ore sau peste noapte.

Ventilul de la capacul recipientului împiedică creșterea presiunii cauzate de oxigenul format la neutralizarea hidrogenului-peroxid.

După dezinfecție și neutralizare procesul este finalizat, puteți scoate lentilele din suport și le puteți aplica.

Important! Lentilele de contact pot fi asezate pe ochi numai după finalizarea procesului de neutralizare al hidrogenului peroxid.

Nu clătiți niciodată lentilele de contact cu soluție de peroxid de hidrogen și nu le aplicați direct pe ochi fără a încheia întregul procesul de dezinfectare și neutralizare. Acest lucru poate provoca o leziune chimică dureroasă la nivelul ochilor!

Soluțiile pe bază de peroxid hidrogen curăță în profunzime toate tipurile de lentile de contact moi și rigide. Sunt soluții fără conservanți, cu rol de curățare, dezinfectare și îndepărtare a depunerilor proteice. Alegerea ideală pentru ochi sensibili!

Soluții pe bază de peroxid - AO SEPT PLUS