Noțiuni de bază pentru alegerea lentilelor colorate

Schimbarea radicală a culorii ochilor depinde, în mare măsură, de culoarea naturală a irisului ochilor. Deci, nu există nici o garanție că veți obține efectul dorit. Efectul rezultat prin purtatrea lentilelor colorate este, de asemenea, afectat de condițiile de iluminare și de alegerea opțiunilor corecte de culoare.
Citiți mai multe instrucțiuni despre - lentile de contact colorate

Enhancer – lentile nuanțatoare, accentuează culoarea naturală a ochilor.
Opaque – lentile opace, acoperă și schimbă culoarea naturală a ochilor.
Crazy GLOW – lentile fluorescente la lumina UV.
Crazy - lentile colorate cu diverse modele, pentru un look îndrăzneț.

Igiena în utilizarea lentilelor de contact colorate.
Igiena este foarte importantă atunci când se manipulează și se aplică lentilele de contact pe ochi. La fel ca și în cazul lentilelor de contact obișnuite și cele colorate se curăță și se păstrează în soluția specială pentru lentile. Vă recomandăm ca, întotdeauna, înainte de a intra în contact cu lentilele să vă spălați mâinile cu apă și săpun. Dacă dupa aplicare, apare senzația de „ochi roșii“, „nisip în ochi“ sau iritații scoateți lentilele imediat și clătiți-le cu soluție din abundență.
Tineți minte că ochiul este un organ foarte sensibil iar vederea este simțul nostru cel mai de preț!

Alegeți soluția potrivită
Alegerea unei soluții potrivite pentru lentilele de contact sporește confortul în purtare și durata de viață a lentilelor. Pe lângă soluțiile deja cunoscute, fabricate de producători de top, solutia Gelone câștigă teren, tocmai datorită calității sale și a conținutului de hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este substanța acceptată de organismul uman. Datorită proprietăților sale unice, cum ar fi capacitatea ridicată în regenerarea celulelor, aceasta este utilizată pe scară larga și în operațiile chirurgicale oftalmice.

Manipularea lentilelor de contact
Xlentile comercializează numai lentile de contact moi. Acestea sunt foarte usor de utilizat și manevrat. Dacă totuși, în timpul manevrării, lentila suferă fisuri sau se rupe, se recomandă ca aceasta să fie aruncată. Pentru cei care întâmpină dificultăți în manipularea lentilelor, în special cei care au degetele groase sau unghiile lungi, se recomandă folosirea accesoriilor pentru lentile: pensetă, clește si aplicator. Evitați folosirea obiectelor ascuțite în contact cu lentilele de contact!

Îngrijirea lentilelor de contact
O îngrijire corectă va menține ochii sănătoși și va preveni infecțiile!
În cazul în care o lentilă de contact este îndepărtată de pe ochi și va continua să fie folosită, trebuie să se acorde atenția cuvenită. Sunt câțiva pași simpli de urmat pentru îngrijirea corectă a lentilelor de contact:
1.întotdeauna, înainte de a intra în contact cu lentilele, spălați și uscați mâinile;
2.curățarea și întreținerea lentilelor se va face doar cu solutii speciale pentru acestea; 3.lentilele se păstrează în suportul special pentru acestea, în spațiul destinat fiecăreia (ochi stang/ochi drept);
4.lentilele se păstrează în soluție pentru lentile, asezate in suport, acestea sunt acoperite în întregime cu soluție;
5.după fiecare utilizare a lentilelor, soluția trebuie aruncată și înlocuită cu alta proaspătă.