Lentile de contact online? Simplu și în siguranță

Popularitatea lentilelor de contact, ca dispozitive medicale pentru corectarea vederii, a crescut semnificativ în ultimii ani. Lentilele sunt disponibile acum în magazine online de profil, care pe lângă gama largă de produse, oferă și reduceri importante de preț și timp de livrare redus.
Comandarea online a lentilelor de contact poate fi acum foarte confortabilă; la doar câteva click-uri distanță.

Noi branduri de lentile la prețuri incredibil de scăzute

Dacă în urma cu câțiva ani, lentilele de contact erau mai degrabă un privilegiu pentru persoanele mai înstărite, datorită prețului foarte ridicat, astăzi, costul lunar pentru branduri renumite poate varia între 20 și 60 Ron , în funcție de tipul lentilei ( zilnice , lunare , săptămânale );

De exemplu, TopVue Monthly (disponibile pentru inlocuirea zilnică, săptămânală și lunară) sunt lentile de contact moi, din hidrogel cu o margine foarte subțire, esențială pentru confort.
La fiecare clipire pleoapa ajunge în contact cu marginea lentilei, când marginea lentilei formează o treaptă, putem să simțim lentila pe ochi. Lentilele TopVue sunt singurele lentile de pe piață, îmbunătățite cu substanța lubrifiantă - hialuronat de sodiu.


Solutia Gelone
Destinată tuturor tipurilor de lentile de contact moi, este o soluție izotonică, antiseptică, anti-microbiană și antibacteriană, cu conținut ridicat de hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu are rol de lubrifiere, făcând purtatul lentilelor mult mai confortabil, de la aplicare până la îndepartarea lentilei de pe ochi.
Soluția este însoțită în ambalaj și de un suport antibacterian pentru depozitarea lentilelor de contact; suport ce conține ioni de argint – cu rol eficient în distrugerea bacteriilor.


Avantaje

Cu lentilele de contact, câmpul vizual este mult mărit față de cazul ochelarilor de vedere, vederea periferică nu este blocată, iar corecția optică se face în orice directție ai privi (sus, jos și lateral), deoarece lentila este aplicată direct pe globul ocular și se mișcă odată cu acesta.

Cum vederea stabilă și acuitatea vizuală foarte bună sunt esențiale în intreprinderea oricărei activități sportive, lentilele de contact elimină posibilitatile rănirii cu ramele ochelarilor și/sau cu lentilele acestora, alunecarea de pe nas și imposibilitatea practicării anumitor sporturi (fotbal, tenis, jogging, inot, alergare, ski etc.).

Condițiile meteorologice nu mai sunt acum o problemă! Lentilele de contact nu sunt afectate atunci când plouă, ninge sau se face trecerea de la rece la cald – ce favorizeazaă aburirea ochelarilor sau transpirația feței. Lentilele de contact sunt ușor de folosit pe sub ochelarii de soare, pentru o maximă protecție împotriva razelor UV.