Hyabak Eye Drops 10 ml

53.00 Lei
98% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 8.12. Stock day info: Today 8. decembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 8. decembrie Selectează parametrii

Livrarea

Fan Courier
Fan Courier 7.99 Lei
Ridicare din punctele de livrare
Ridicare din punctele de livrare 5.99 Lei
Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 99 Lei
53.00 Lei

Hyabak picături de ochi 0,15% 10 ml

Haybak sunt picături pentru ochi ce conțin acid hialuronic de 0,15%, oferind astfel o lubrifiere a ochilor în caz de iritare și disconfort cauzate de oboseală, aer condiționat, praf, aer uscat, fum, privitul si lucrul indelungat la compute, vantul, curentii de aer, cosmeticele și multe altele. Aceste picături combat roșeața și mâncărimea și restabilește filmul lacrimal cu o singură picătură. Acest ambalaj conține 10 ml. Aceste picături pot fi utilizate până la 3 luni după deschidere.

Sunt compatibile cu lentilele de contact

picăturile de ochi Hyabak sunt de asemenea potrivite pentru a elimina orice disconfort de la purtarea lentilelor de contact. Nu este nevoie să eliminați lentilele de contact când aplicați aceste picături.

Dozare

Se pot utiliza de câte ori simțiți nevoia, de regulă este suficientă o picătură pentru a elimina disconfortul.

Sistemul revoluționar ABAK

Hyabak folosește sistemul de dozare patentat ABAK, care oferă o picătură consistentă de fiecare dată. Întreaga sticlă conține aproximativ 300 de picături în total. Acest sistem unic de dozare ajută la menținerea picăturile sterile.

Proprietăți
Branduri: Thea
Volum: 10 ml
Valabil de la desigilare: 3 luni
Valabilitate: min 6 luni
Conservanți: Nu
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Da

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Anonymous

Super dar alergia tot nu trece