Dailies TOTAL1 Multifocal (30 lentile)

245.00 Lei 208.25 Lei
Livrare gratuită la acest produs
În stoc

Dailies Total1 Multifocal sunt fabricate dintr-un material avansat de silion - hidrogel. Acestea sunt echipate cu o tehnologie specială, ce asigură un nivel ridicat de apă și permeabilitatea optimă a oxigenului pentru confort și claritate pe toate durata zilei.

Data estimată de expediere miercuri 22.9. Stock day info: Today 22. septembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. septembrie Selectează parametrii
Livrare gratuită la acest produs
245.00 Lei 208.25 Lei

Lentile de contact Dailies TOTAL1 Multifocal

Dailies TOTAL1 Multifocal sunt lentile de contact de unică folosință, din silicon hidrogel, produse de Alcon. Acestea sunt concepute pentru persoanele ce suferă de presbiopie. Producția acestor lentile combină clasicul hidrogel, material ce conține un nivel mare de apă, cu silicon-hidrogel, un material de ultimă generație, ce asigură o cantitate necesară de oxigen către cornee, cunoscută și ca permeabilitatea oxigenului. Acest pachet conține 30 lentile.

Tehnologia patentată Precision Profile Design asigură o vedere clară la toate distanțele - aproape, depărtare și vederea intermediară. În plus, sistemul de lubrifiere a lentilei asigură o umectare uniformă pe toată durata purtării.

Sunt disponibile, de asemenea, Dailies Total1 Multifocal în pachet cu 90 lentile la un preț special.

Ochi sănătoși și utilizare confortabilă, fără disconfort

Mijlocul lentilei este fabricat din silicon-hidrogel și conține 33% apă. Lentilele transmit suficient oxigen către cornee, fapt ceea ce previne deshidratarea, roșeața și iritarea ochilor.

O alegere sănătoasă și igienică

Dailies TOTAL1 Multifocal sunt lentile de contact de unică folosință. Pur și simplu vei purta o nouă pereche în fiecare zi și apoi o vei arunca după utilizare. În comparație cu lentilele lunare sau bi-săptămânale, lentilele de unică folosință sunt cea mai igienică opțiune pentru purtătorii de lentile de contact.

Proprietăți
Branduri: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 12 luni
Permeabilitatea oxigenului: 156 Dk/t
Conținut apă: 33%
Numele produsului: Dailies TOTAL1 Multifocal
Material: Delefilcon A
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Add : HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu

Comentarii

Aveți întrebări?