Gol
Repetă ultima comandă

Dailies TOTAL1 (30 lentile)

attributesPrimary

joi 18.1.

cleaner
blank
Preț per bucată
136.00 Lei
136.00 Lei
Garanție inlocuire produse
În cazul în care, lentilele comandate nu sunt potrivite pentru tipul de corecție de care dvs. aveți nevoie,vă oferim posibilitatea de a schimba produsul cu cel corespunzător. Mai multe

Cadouri
Cadouri la comenzi mai mari de 249.00 Lei.
Mai multe
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 149 Lei

12 Lei Gratuit
Dailies TOTAL1 (30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 150

Lentile de contact Dailies Total1

Dailies Total1sunt singurele lentile de contact din silicon hidrogel de la producătorul Alcon cu conținut variabil de apă. Tehnologia de producție combină hidrogelul clasic , material, cu un conținut mare de apă, cu siliconul hidrogel, care permite permeabilitatea oxigenului spre cornee. Prin folosirea ambelor materiale este obținut cel mai bun rezultat – o cantiate suficientă de apă și o permeabilitate mare a oxigenului.

Confort și ochi sănătoși fără iritații

Nucleul lentilelor este format din silicon hidrogel cu 33% apă, cantitate ce nu obstrucționează permeabilitatea oxigenului. Pe de altă parte suprafața lentilelor care vine în contact cu ochiul este formată din hidrogel clasic, care este cunoscut pentru conținutul ridicat de apă. Combinația acestor materiale face lentila netedă și confortabilă pe toată durata purtării.

Modul sănătos de a purta lentile de contact

Dailies Total1 sunt lentile de contact zilnice. În fiecare zi trebuie desfăcută o noua lentilă care va fi aruncată la sfârșitul zilei. Aceasta este una din cele mai confortabile și sănătoase metode de a purta lentile de contact deoarece în acest mod este eliminat riscul depunerilor proteice și de asemenea nu mai este cazul să vă preocupe curățarea și păstrarea lentilelor.

Proprietăți

Dioptrii: de la +6.00 la -12.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 1 zi
Material: Delefilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Conținut apă: 33%
Transmisibilitate oxigen: 156 Dk/t
Diametru: 14.1
Filtru UV: Nu
În ambalaj: 30 lentile
Producător: Alcon
Rază curbură: 8.5

TopVue Elite (30 lentile)

O alternativă inteligentă!

O variantă mult mai confortabilă a lacrimilor artificiale clasice. Asigură lubrifierea ochilor și a pleoapelor, asigurând astfel un confort sporit pentru purtătorii de lentile de contact.

Preț: 85.00 Lei
Economisești: 51 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Cristina Albota

  Vreau sa recomand si eu lentilele Dailies Total 1 de la Alcon. Sunt foarte usor de aplicat si cele mai confortabile lentile de contact pe care le-am incercat pana acum.

 • Cosmin Varga

  Am citi ca lentilele Dailies Total 1 sunt cele mai bune lentile de unica folosinta. As vrea sa le comand dar am o nelamurire, pe reteta mea apare la raza de curbura 8,6 si diametrul 14.2. Ar fi ok acestea?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, În mod normal, ochiul tolerează fără probleme, o diferență de 0,2 la diametru și rază de curbură. Având în vedere aceste lucru, lentilele Dailies Total 1 ar fi potrivite cu rețeta dvs. Echipa xlentile.ro

 • Marius-Andrei Curelet

  Am folosit 1 Day Acuvue TruEye si am trecut la acestea care sunt mai confortabile, mai subtiri, nu se mai simte senzatia de corp strain sub pleoapa. Sunt si un pic mai clare, parca vad ceva mai bine. Recomand.

 • Alina Cretu

  Oftalmologul meu mi le-a recomandat dar aici le-am gasit mult mai ieftine decat la cabinet.

 • Bogdan

  Cele mai bune lentile zilnice pe care le-am incercat!

 • Gabriel R.

  Sunt foarte multumit de aceste lentile si pretul e mult mai mic decat la magazinele de optica medicala.

 • Mihai Pop

  Recomand aceste lentile. Sunt foarte confortabile si usor de aplicat.

Dailies TOTAL1 (30 lentile)

Dailies TOTAL1 (30 lentile)

Dailies TOTAL1 (30 lentile)

136.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți