Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

Transport GRATUIT
attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
145.00 Lei
145.00 Lei
Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile) - Lentile de contact multifocale
Nr. voturi 21

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue OneDay for Presbyopia sunt lentile de contact multifocale de la Bausch and Lomb destinate corecției prezbiopiei. Prezbiopia este o afecțiune care apare în mod natural, ca efect al îmbătrânirii și afectează majoritatea persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani. Prezbiopia se manifestă prin deteriorarea abilității de focusare a obiectelor din apropiere.

Design-ul celor trei zone optice

Lentilele de contact Biotrue ONE day for Presbyopia feră o soluție eficientă pentru corecția vederii la toate distanțele. Desig-nul în trei zone folosește proprietățile naturale ale ochiului la focusarea obiectelor de aproape și la distanță dar și a obiectelor aflate la mijlocul celor două distanțe. Zonele optice individuale sunt plasate în cercuri concentrice, cu cercul cel mai interior oferind o imagine clară a obiectelor din apropiere, iar cercul exterior oferind o vedere clară a obiectelor aflate la distanță.

Conținut mare de apă – confort în purtare

În fabricarea lentilelor Biotrue OneDay for Presbyopia s-a utilizat HyperGel-ul senofilcon, un material care combină caracteristicile hidrogelului clasic și cele ale siliconului hidrogel – un conținut ridicat de apă și o permeabilitate mare a oxigenului. Tehnologia HyperGel se bazează pe principiul ca ingrediente active să fie conținute în stratul superior al materialului lentilei. Aceste substanțe sunt implicate în creearea stratului lipidic, strat care previne deshidratarea cristalinului. Ca urmare, lentilele rămân umede, în mod plăcut și își păstrează proprietățile optice excelente pe toată durata purtării. Conținutul de apă al acestor lentile este de 78%, cantitate comparabilă cu cantitatea procentuală de apă conținută în cornee.

Protecție împotriva radiațiilor UV

Lentilele de contact Biotrue OneDay for Presbyopia conțin filtru UV, filtru care absoarbe o parte din radiațiile nocive UVA și UVB. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nici lentilele de contact echipate cu filtre UV nu trebuie considerate un înlocuitor complet pentru ochelarii de soare, deoarece lentila de contact nu acoperă întreaga suprafață a ochiului, ci doar o mică parte. Cel mai bun mod de protecție este acela de a combina lentilele de contact cu ochelari de soare cu filtru UV.

Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 24 luni
Permeabilitatea oxigenului: 42 Dk/t
Conținut apă: 78%
Dioptrie: de la -9.00 la +6.50
Add : High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Material: Nesofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Da

LAIM Moisture 15 ml

LAIM Moisture 15 ml

O variantă mult mai confortabilă a lacrimilor artificiale clasice. Asigură lubrifierea ochilor și a pleoapelor, asigurând astfel un confort sporit pentru purtătorii de lentile de contact.

Preț: 35.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

  • Dumitru Gabriela

    Ce continut de apa au Lentilele Biotrue one day for presbyopia? Multumesc.

  • Ioana Mincu

    Bună ziua, Lentilele Biotrue one day for presbyopia sunt disponibile doar pentru aditie low? Multumesc.

  • info@xlentile.ro

    Bună ziua, Lentilele de contact Biotrue ONEday for Presbyopia sunt disponibile doar pentru valori ale adiției cuprinse între +0,75 and +1,5. Echipa xlentile.ro

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

145.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți