Biotrue ONEday (90 lentile)

Transport GRATUIT
Garanție inlocuire produse
attributesPrimary

1 buc. vineri 23.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
359.00 Lei
359.00 Lei
Biotrue ONEday (90 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 113

Lentile de contact Biotrue ONEday

Biotrue ONEday sunt lentile de contact de la producătorul Bausch and Lomb. Aceste lentile sunt inspirate din mediul natural al ochiului uman pentru a-i putea imita cât mai bine proprietătile fizice. Datorită acestui lucru, lentila oferă purtătorului un confort ridicat pe toată durata zilei și de asemenea o oxigenare corespunzătoare a corneei.

HyperGel

La fabricarea acestei lentile a fost folosită Technologia HyperGel,tehnologie care combină hidrogelul clasic cu siliconul-hidrogel rezultând o lentilă cu un conținut ridicat de apă și cu o permeabilitate considerabilă de oxigen. Aceste substanțe sunt apoi implicate în crearea stratului lipidic care reduce la minim riscul de desidratare a lentilei. Ca urmare,lentilele răman hidratate și își păstrează proprietătile optice intacte pe toată durata purtării lor. Conținutul de apă al acestor lentile este de 78%, cantitate comparabilă cu cantitatea de apă conținută în cornee.

Filtru UV

Lentilele Biotrue ONEday conțin de asemenea filtru UV, filtru care absoarbe radiațiile dăunătoare UVA și UVB. Trebuie reținut faptul că, deși aceste lentile conțin filtru UV ele nu pot înlocui ochelarii de soare. Lentila nu acoperă toată suprafața ochiului ci doar o parte a acestuia. Nu există studii clinice care să arate că folosirea lentile de contact cu filtre UV ar reduce riscul dezvoltării afecțiunilor oculare.

Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 90 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 32 luni
Permeabilitatea oxigenului: 42 Dk/t
Conținut apă: 78%
Dioptrie: de la -9.00 la +6.50
Material: Nesofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Da

TopVue Elite+ (90 lentile)

TopVue Elite+ (90 lentile)

TopVue Elite+ sunt alegerea perfectă pentru activități sportive, ieșiri spontane sau pentru o zi normală la birou și mai presus de toate, pentru a vă bucura de o viață confortabilă fără bariere!

Preț: 239.00 Lei
Economisești: 120.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Marinela Covesanu

  As dori sa incep sa port lentile zilnice si am auzit ca acestea sunt printre cele mai bune. Sunt nehotarata ce se aleg intre acestea si Dailies Total 1.

 • Clara

  Ma bucur ca, in sfarsit, sunt disponibile si pentru dioptria -0,5.

 • Mihaela Bratu

  Sunt de acord cu Irina. Aceste lentile sunt cele mai bune lentile de contact pe care le-am incercat pana acum. Mai ales pentru vacanta sunt ideale.

 • Irina

  Foarte bune calitativ. Dupa multe alte incercari am descoperit lentilele perfecte. Continutul mare de apa face sa nici nu le simti.

Biotrue ONEday (90 lentile)

Biotrue ONEday (90 lentile)

Biotrue ONEday (90 lentile)

359.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți