Biotrue ONEday (30 lentile)

Transport GRATUIT
Garanție inlocuire produse
attributesPrimary

joi 22.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
135.00 Lei
135.00 Lei
Biotrue ONEday (30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 154

Lentile de contact Biotrue ONEday

Biotrue ONEday sunt lentile de contact de la producătorul Bausch and Lomb. Aceste lentile sunt inspirate din mediul natural al ochiului uman pentru a-i putea imita cât mai bine proprietătile fizice. Datorită acestui lucru, lentila oferă purtătorului un confort ridicat pe toată durata zilei și de asemenea o oxigenare corespunzătoare a corneei.

HyperGel

La fabricarea acestei lentile a fost folosită Technologia HyperGel, tehnologie care combină hidrogelul clasic cu siliconul-hidrogel rezultând o lentilă cu un conținut ridicat de apă și cu o permeabilitate considerabilă de oxigen. Aceste substanțe sunt apoi implicate în crearea stratului lipidic care reduce la minim riscul de desidratare a lentilei. Ca urmare, lentilele răman hidratate și își păstrează proprietătile optice intacte pe toată durata purtării lor. Conținutul de apă al acestor lentile este de 78%, cantitate comparabilă cu cantitatea de apă conținută în cornee.

Filtru UV

Lentilele Biotrue ONEday conțin de asemenea filtru UV, filtru care absoarbe radiațiile dăunătoare UVA și UVB. Trebuie reținut faptul că, deși aceste lentile conțin filtru UV ele nu pot înlocui ochelarii de soare. Lentila nu acoperă toată suprafața ochiului ci doar o parte a acestuia. Nu există studii clinice care să arate că folosirea lentile de contact cu filtre UV ar reduce riscul dezvoltării afecțiunilor oculare.

Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 32 luni
Permeabilitatea oxigenului: 42 Dk/t
Conținut apă: 78%
Dioptrie: de la -9.00 la +6.00
Material: Nesofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Da

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ sunt alegerea perfectă pentru activități sportive, ieșiri spontane sau pentru o zi normală la birou și mai presus de toate, pentru a vă bucura de o viață confortabilă fără bariere!

Preț: 85.00 Lei
Economisești: 50.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Claudia Lavinia Serafimciuc

  Cele mai bune lentile de contact zilnice pe care le-am incercat vreodata. Au cel mai mare continut de apa si cred ca asta le face sa fie foarte usor de suportat. Le-am purtat chiar si noaptea, in autocar, atunci cand plecam in excursii si am si adormit cu ele. Nu s-a intamplat absolut nimic. De obicei le pun dimineata si le scot seara sau le port ocazional la petreceri si in vacante. Singurul aspect pe care il stiu e ca trebuie sa iti iei dipotrii mai mici decat porti la ochelari. Eu port -4,75 iar lentilele le iau -4,25 si vad absolut perfect. Le recomand cu incredere!

 • Crina Anghel

  Sunt mai bune decat Dailies Total 1?

 • Alina Florea

  Intr-adevar, sunt niste lentile excelente. Recomand.

 • Iulia Braga

  Sunt super bune aceste lentile. Merită toți banii :).

Biotrue ONEday (30 lentile)

Biotrue ONEday (30 lentile)

Biotrue ONEday (30 lentile)

135.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți