Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lentile)

Transport GRATUIT
attributesPrimary

1 buc. luni 22.7.

cleaner
blank
Preț per bucată
239.00 Lei
239.00 Lei
Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lentile) - Lentile de contact pentru astigmatism
Nr. voturi 13

Bausch + Lomb ULTRA lentilelor de contact pentru Astigmatism descriere

Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism sunt lentile de contact torice lunare din silicon-hidrogel , ce au fost realizate cu tehnologia MoistureSeal. Aceste lentile corectează astigmatismul , o afecțiune adesea asociată cu miopia (miopie) și hipermetropia (hipermetropie).
Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism au fost special create pentru persoanele ce utilizează dispozitive digitale , calculator, telefon, tabletă.

Confort de lungă durată

Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism sunt produse din silicon-hidrogel, ce asigură ochilor dumneavoastră o cantitate mare de oxigen. Tehnologia MoistureSeal contribuie, de asemenea, la confortul de zi cu zi.
MoistureSeal asigură faptul că lentilele Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism păstrează 95% din umiditatea lor timp de 16 ore de port . Aceste lentile sunt ideale dacă petreceți mai multe ore în fața calculatorului sau a altor dispozitive, dispozitive ce pot provoca oboseală ochilor.

Tehnologie pentru o vedere perfectă

Lentilele de contact Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism sunt realizate cu tehnologia Design OpticAlign . Această tehnologie oferă o vizibilitate stabilă și consistentă și o protecție împotriva aberațiilor sferice . Cu lentilele Bausch + Lomb ULTRA pentru Astigmatism nu trebuie să vă fie teamă de strălucirea sau distorsionarea imaginii, ceea ce le face mai sigure la condus sau când efectuați alte activități în care este absolut necesară o vedere clară.
De asemenea, merită menționat faptul că lentila are o usoară nuanță de albastru deschis , ceea ce vă ușurează manipularea acestora, precum și indicatorul orientare , care vă arată cum să aplicați lentila pe ochi.

Proprietăți

Branduri: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.60
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 114 Dk/t
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 30 zile
Conținut apă: 46%
Dioptrie Cilindrică: de la -0.75 la -2.75
Dioptrie: de la -9.00 la +6.00
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Material: Samfilcon A

Impresii


Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lentile)

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lentile)

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lentile)

239.00 Lei

În stoc > 50 bucăți