Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

Garanție inlocuire produse
attributesPrimary

miercuri 24.7.

cleaner
blank
Preț per bucată
124.00 Lei
124.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 149 Lei

12 Lei Gratuit
Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile) - Lentile de contact lunare
Nr. voturi 164

Lentile de contat AIR OPTIX plus HydraGlydeAir Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, innovative, de la Alcon și sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 6 lentile. Oferim, de asemenea și cutii mai mici cu lentile de contact {{getitemLinkPa­rams:1357,Air Optix Plys Hydraglyde}}.

Tehnologia Moisture Matrix

Tehnologia Moisture Matrix, patentată de Alcon, ajută lentilele să-și păstreze și să-și mențină umiditatea. Acestă umiditate suplimentară oferă un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, pe durata întregii luni.

Tehnologia SmartShield

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt echipate cu tehnologia SmartShield, de la Alcon, care ajută, de asemenea, la menținerea umidității optime. Tehnologia SmartShield ajută la reducerea depunerilor de lipide și alte depozite pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Lentile de contact destinate portului extins

Air Optix plus HydraGlyde pot fi purtate în regim continuu, timp de 6 nopți. Este foarte important să urmați sfatul oftalmologului cu privire la acest regim de purtare care nu este potrivit pentru toți purtătorii de lentile de contact.

Proprietăți

Branduri: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 138 Dk/t
Frecvența înlocuire: 30 zile
Valabilitate: min 32 luni
Conținut apă: 33%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Material: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot să dorm cu aceste lentile?: Da

TopVue Air (6 lentile)

O alternativă inteligentă!

TopVue Air s-au remarcat prin transmisibilitatea crescută a O2 și prin calitatea materialului de a reține apa. Tehnologia nouă reprezintă încă o garanție a unui confort sporit.

Preț: 99.00 Lei
Economisești: 25.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • carmen

  Buna ziua, Nu sunt purtatoare de lentile si vreau sa incerc AirOptix HydraGlyde 6 buc.Sa inteleg ca o pereche lentile pot fi purtate pana la o luna? Multumesc.

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  Înainte de a purta lentile de contact, trebuie să faceți un consult special pentru acestea. În urma consultului oftalmologic, medicul vă recomandă lentilele optime pentru necesitățile dumneavoastră. Lentilele AIR OPTIX® plus HydraGlyde® sunt recomandate pentru înlocuire lunară. O zi frumoasă, Echipa xlentile.ro

 • Cristina Maria

  Ce soluție se poate folosi? Care este cea mai optimă?

 • Daniela

  Sunt purtatoare de lentile de contact si pana acum am folosit Air Optix Aqua, dar de curand am observat pe site-ul dvs ca aveti si un nou model HydraGlyde. Aveti ceva informatii privind aceste lentile? Credeti ca daca pe cele Aqua le-am purtat si au fost foarte confortabile, cele HydraGlyde sunt la fel? M-am gandit ca poate aveti vreun feedback de la clientii dvs si ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat!

 • Camelia Dinca

  Am comandat aceste lentile si le folosesc continuu de mai mult de o saptamana. Pana cum pot sa spun ca sunt cele mai bune lentile de contact pe care le-am purtat. Le recomand.

 • Alexandra Ciolac

  As vrea sa incerc lentilele Air Optix plus HydraGlyde. As putea comanda doar o lentila de proba?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Din păcate, lentilele de contact Air Optix plus HydraGlyde nu sunt disponibile în varianta de 1 lentilă. Pe site-ul nostru mai este disponibilă cutia cu 3 lentile. Echipa xlentile.ro

Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

124.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți