Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile)

Garanție inlocuire produse
attributesPrimary

joi 22.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
84.00 Lei
84.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile) - Lentile de contact lunare
Nr. voturi 154

Lentile de contact AIR OPTIX plus HydraGlydeAir Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, innovative, de la producătorul Alcon și sunt noua versiune îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt destinate corecției defectelor sferice de vedere și sunt potrivite portului continuu datorită permeabilității mari a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 3 lentile. Oferta magazinului nostru include și pachete mai mari cu lentile de contact Air Optix Plys Hydraglyde la preț promotional.

Tehnologia Moisture Matrix

Tehnologia patentată de Alcon, Moisture Matrix , ajută lentilele să atragă și să mențină umiditatea. Această umiditate suplimentară formează un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, timp de 30 de zile.

Tehnologia SmartShield

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt realizate cu ajutorul tehnologiei SmartShield, tehnologie Alcon, care ajută, de asemenea la păstrarea unei umidități optime. Tehnologia SmartShield reduce depunerile de lipide și alte sedimente pe lentile, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Lentile de contact destinate purtării extinse

Air Optix plus HydraGlyde pot fi purtate, fără a fi înlăturate de pe ochi, până la 6 nopți. Este foarte important să urmați sfatul oftalmologului cu privire la acest regim de purtare care nu este potrivit pentru toți purtătorii de lentile de contact.

Proprietăți

Branduri: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Permeabilitatea oxigenului: 138 Dk/t
Frecvența înlocuire: 30 zile
Valabilitate: min 32 luni
Conținut apă: 33%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Material: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot să dorm cu aceste lentile?: Da

TopVue Air (6 lentile)

O alternativă inteligentă!

TopVue Air s-au remarcat prin transmisibilitatea crescută a O2 și prin calitatea materialului de a reține apa. Tehnologia nouă reprezintă încă o garanție a unui confort sporit.

Preț: 99.00 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Balauca Cristina Roxana

  Buna ziua! Daca am raza de curbura 8.4 si diametru 13.8 pot folosi acest tip de lentila? Multumesc!

 • info@xlentile.ro

  Bună Cristina,

  Diferența între diametru de 13.8 și 14.2 este foarte mică, teoretic insesizabilă, dar lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice schimbare sau modificare de produs se realizează doar în cabinetul medicului tău oftalmolog.

  O zi plăcută!

 • Andra Ban

  Buna ziua! Am comandat acest tip de lentile, dar am solutie Opti free express. O pot folosi sau trebuie neaparat opti free puremoist?

 • info@xlentile.ro

  Bună Andra,

  Pentru ca lentilele Air Optix plus HydraGlyde să se păstreze lubrifiate pe toată durata purtării și pentru a nu se depune proteine pe suprafața lor, trebuie folosite doar cu soluțiile care conțin agentul de lubrifiere HydraGlyde, Opti-Free PureMoist sau AO Sept with HydraGlyde.

  O zi plăcută!

 • Alina Cojocaru

  ce continut de apa au aceste lentile?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  Lentilele Air Optix Plus Hydraglyde au un conținut de apă de 33%. O zi frumoasă, Echipa Xlentile.ro

Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile)

Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile)

Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile)

84.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți