Gol
Repetă ultima comandă

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

attributesPrimary

miercuri 17.1.

cleaner
blank
Preț per bucată
195.00 Lei
195.00 Lei
Garanție inlocuire produse
În cazul în care, lentilele comandate nu sunt potrivite pentru tipul de corecție de care dvs. aveți nevoie,vă oferim posibilitatea de a schimba produsul cu cel corespunzător. Mai multe

Cadouri
Cadouri la comenzi mai mari de 249.00 Lei.
Mai multe
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 149 Lei

12 Lei Gratuit
Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile) - Lentile de contact lunare
Nr. voturi 265

AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA

lentile de contact, special create pentru purtătorii cu un program de lucru încărcat, pentru cei care călătoresc mult, sau pentru cei care, pur și simplu, vor să scape de grija îndepărtării lentilelor pe timpul nopții sau a somnului indiferent de momentul zilei!

Mai mult oxigen

Cu noile lentile AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA aveți cea mai mare transmisibilitate de oxigen la nivelul ochiului, chiar și în condiții de port extins sau continuu timp de 30 de zile.

Rezistență la depuneri

Datorită tratamentului unic cu plasmă, depunerile proteice sunt astfel împiedicate, iar ochii sunt protejați împotriva infecțiilor.

Hidratare

Structura materialul menține umiditatea și împiedică deshidratarea lentilei, senzație naturală, sanătoasă și confort susținut pe tot timpul purtării.

Design asferic

Aberațiile sferice sunt controlate, lentila asigurând confort optim și claritate vizuală Cu AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA ochii arată și se simt sănătoși!

Video despre AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA


Proprietăți

Dioptrii: de la -10.00 la +6.00
Valabilitate: min 32 luni
Frecvența înlocuire: 1-30 zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Lotrafilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: DA
Conținut apă: 24%
Transmisibilitate oxigen: 140 Dk
Diametru: 13.8
Filtru UV: Nu
În ambalaj: 6 lentile
Producător: Alcon
Rază curbură: 8.4 si 8.6

TopVue Air (6 lentile)

O alternativă inteligentă!

TopVue Air s-au remarcat prin transmisibilitatea crescută a O2 și prin calitatea materialului de a reține apa. Tehnologia nouă reprezintă încă o garanție a unui confort sporit.

Preț: 99.00 Lei
Economisești: 96 Lei

Impresii

Adaugă comentariu

 • Mihaela Aciobanitei

  Buna ziua, Trebuie sa imi pun picaturi Cosopt de 2 ori pe zi. Pot pune aceste picaturi si fara a scoate aceste lentile de contact AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA. Multumesc pentru raspuns.

 • info@xlentile.ro

  Bună Mihaela, Produsul COSOPT nu se află în portofoliul nostru și nu deținem informații referitoare la compatibilitatea acestuia cu lentilele de contact. Recomandarea noastră este să ceri sfatul medicului tău oftalmolog înainte să utilizezi picăturile COSOPT. O zi frumoasă, Echipa Xlentile.ro

 • Marius Dima

  As fi interesat sa stiu daca exista Night&Day ce schimba si culoarea ochilor (de ex. in albastru).

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  Lentilele Air Optix Night&Day Aqua nu se fabrică și colorate, însă producătorul Alcon are pe piață o altă variantă, Air Optix Colors cu sau fără dioptrie. Acestea sunt fabricate din același tip de material, silicon-hydrogel având raza de curbură 8.6, dar nu se pot utiliza în timpul somnului https://www.xlentile.ro/…ie-2-lentile.

  O zi frumoasă Echipa Xlentile.ro

 • Draghici Floarea

  Mulțumesc pt răspuns. Cam ce v-am scris mai devreme este si in rețeta. O sa-i fac o poza si o v-o dau pe mail.

 • info@xlentile.ro

  Cu mare drag, o așteptăm! O zi frumoasă!

 • Draghici Floarea

  M-i s-a prescris la ochiul drept lentile sferice +4,00 air optix multifocal si la dreptul +2,00 purevision 2 multifocal fără diametru si raza curbura, erau necesare pentru o comanda la dvs?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua,

  Atât raza de curbură cât și diametru acestor lentile se fabrică doar pe o singură dimensiune. Dacă aveți prezbiopie puteți alege oricare din cele două produse, doar că Air Optix Multifocal are disponibil 3 valori pentru adiție (low, med, hi) iar Purevision 2 multifocal are disponibil doar 2 valori pentru adiție(low,hi) Dacă doriți ne puteți trimite rețeta dumneavoastră pentru a o prezenta și medicului nostru oftalmolog( info@xlentile.ro) O zi frumoasă, Echipa Xlentile.ro

 • Maria

  In cazul in care nu sunt purtate si noaptea se prelungeste durata de purtare a lentilelor, peste 30 de zile?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Producătorul acestor lentile specifică perioada de purtare ca fiind de 30 de zile, indiferent dacă sunt purtate în regim de port continuu sau nu. Pentru purtarea peste acestă perioadă de 30 de zile, vă recomandăm să cereți sfatul medicului oftalmolog. Echipa xlentile.ro

 • Elena

  Buna ziua! Daca le port o perioada, pot sa le introduc in solutie speciala si sa reiau utilizarea peste cateva zile, fara sa depasesc cele 30 de zile de utilizare?

 • info@xlentile.ro

  Bună ziua, Da, lentilele de contact pot fi stocate în soluție, timp de maximum 14 zile. După această perioadă, este recomandabil să le dezinfectați și să schimbați soluția. Echipa xlentile.ro

 • Mirela Lucaciu

  Recomandarea mea este sa nu cumparati aceste lentile fara recomandarea medicului pentru ca nu toate persoanele le pot purta si pe timpul somnului. Eu pur si simplu nu suport sa le tin asa multe ore pe ochi si atunci prefer sa iau lentile obisnuite, nu acestea pentru port continuu.

 • Filip

  Este necesar pentru aceste lentile picaturi? Multumesc !

 • info@xlentile.ro

  Nu este necesar, picăturile sporesc confortul în purtarea lentilelor de contact și sunt recomandate, mai ales, persoanelor care suferă de sindromul de „ochi uscat“.

 • Varga Erika

  Prin ce se deosebesc aceste lentile de Air Optix Aqua?

 • info@xlentile.ro

  Lentilele Air Optix Night and Day Aqua au o valoare mai mare a permeabilității oxigenului și ca urmare pot fi păstrate pe ochi 30 de zile. În schimb, lentilele Air Optix Aqua pot fi purtate în regim de port continuu maxim 6 zile. Echipa xlentile.ro

 • Alexandra

  Folosesc aceste lentile de 6 ani, perioada in care nu am avut nici-o problema. Este foarte important sa nu fie purtate peste termenul limita (30 zile+nopti), altfel poate aparea senzatia de uscare a ochiului, roaseata, usturime! Le recomand ca fiind foarte bune si confortabile!

 • Vasile

  Sunt foarte bune aceste lentile. Le folosesc deja de 1 an si sunt foarte multumit.

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

195.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți