Air Optix Colors - Pure Hazel - cu dioptrie (2 lentile)

139.00 Lei 111.20 Lei
94% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Culoare
  Data estimată de expediere miercuri 8.12. Stock day info: Today 8. decembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 8. decembrie Selectează parametrii
  Adăugați
  33.15 Lei
  Livrare gratuită la acest produs
  139.00 Lei 111.20 Lei
  Air Optix Colors - Pure Hazel - cu dioptrie (2 lentile)

  Îngrijirea lentilelor colorate lunare

  Lentilele de contact colorate necesită aceeași grijă ca lentilele de contact convenționale, cu toate acestea, numai soluții universale pot fi utilizate pentru îngrijirea lentilelor.
  Soluțiile pe bază peroxid de hidrogen nu trebuie utilizate dacă purtați lentile de cotact colorate!
  Lentilele colorate trebuie scoase din ochi înainte de culcare sau somn - producătorii nu recomandă dormirea cu lentile de contact colorate. Lentilele trebuie întotdeauna curățate mecanic (prin frecarea lor) și plasate într-o doză proaspătă de soluție pentru dezinfectarea necesară. Dacă lentilele sunt păstrate în aceeași doză de soluție deja timp de o săptămână, recomandăm din nou curățarea mecanică a lentilelor de contact și depozitarea lor într-o nouă doză de soluție timp de cel puțin 4 ore înainte de următoarea aplicare.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors oferă 12 culori uimitoare. În plus, lentilele sunt fabricate dinsilicon hidrogel , care are permeabilitatea oxigenului de 110 Dk/t și un conținut de apă de 33%. Lentilele sunt fabricate astfel încât să se potrivească perfect pe ochi. Proprietățile extraordinare ale acestor lentile colorate le fac un produs foarte confortabil.

  Tehnologiile utilizate

  Lentilele utilizează o tehnologia avansatăSmartShi­eld Technology. Este un tratament de suprafață care rezistă depozitelor și asigură o hidratare stabilă și echilibrată.

  Culorile sunt aplicate folosind 3-in-1 Color Technology. Acest lucru face ca rezultatul final să aibe un efect natural. Air Optix Colors sunt realizate prin combinația a trei pelicule de culoare cu efect de schimbare radicală sau subtilă a ochilor( totul depide de culoarea naturală a ochilor dumneavoastră).

  Inelul interior luminează optic ochii
  Culoarea de bază definește culoarea dominantă dorită
  Inelul exterior aliniază circumferința irisului și oferă un efect de mărire a ochilor

  Proprietăți
  Culoarea: Maro
  Branduri: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Număr lentile pe cutie: 2 lentile
  Permeabilitatea oxigenului: 110 Dk/t
  Valabilitate: min 12 luni
  Frecvența înlocuire: 30 zile
  Conținut apă: 33%
  Numele produsului: Air Optix Colors
  Dioptrie: de la -8.00 la +6.00
  Material: Lotrafilcon B
  Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
  Filtru UV: Nu

  Toate variantele acestui produs:

  Comentarii

  Aveți întrebări?