Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile)

attributesPrimary

luni 26.8.

cleaner
blank
Preț per bucată
127.00 Lei
127.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Comenzi de peste 129 Lei

15 Lei Gratuit
Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile) - Lentile zilnice
Nr. voturi 5

Acuvue Oasys 1-Day

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day, produse de Johnson&Johnson, sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Acest produs este recomandat persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili.

Acuvue Oasys 1-Day sunt disponibile și în seturi de câte 90 lentile.

Tehnologia HydraLuxe

Lentilele concepute cu ajutorul tehnologiei HydraLuxe conțin molecule ce sunt similare din punct de vedere biologic cu lacrimile naturale. Agenții de lubrifiere se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Confort și protecție

Lentilele de unică folosință sunt considerate ca fiind cea mai sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile de contact. Folosirea unei noi perechi de lentile de fiecare dată, scade semnificativ riscul apariției unor posibile infecții. De asemenea, acest lucru elimină și necesitatea utilizării unei soluții de întreținere sau a unui lenscase.

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Branduri: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.30
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența înlocuire: 1 zi
Permeabilitatea oxigenului: 121 Dk/t
Valabilitate: min 24 luni
Conținut apă: 38%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Material: Senofilcon A
Filtru UV: Da

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ (30 lentile)

TopVue Elite+ sunt alegerea perfectă pentru activități sportive, ieșiri spontane sau pentru o zi normală la birou și mai presus de toate, pentru a vă bucura de o viață confortabilă fără bariere!

Preț: 85.00 Lei
Economisești: 42.00 Lei

Impresii


Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile)

Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile)

Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile)

127.00 Lei

În stoc > 1000 bucăți